Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U většiny je to spíš věc vkusu, ale co takhle objektivně, menší studia, která nakopala zadek vydavatelům nebo větším týmům, když pod jejich rukama začala značka upadat a dokázali převzít hráčskou základnu:

    SimCity vs Cities Skylines

    Rollercoaster Tycoon World vs Planet Coaster

    Operation Flashpoint (pozdější Codemaster pokusy bez BI) vs Arma

    Zoo Tycoon vs Planet Zoo

  • Hidden

    Pridavam se se Sleeping Dogs - je skoda, ze tahle hra komercne neuspela tolik, jak by si zaslouzila. Ano, GTA je vetsi, hezci, dotazenejsi a tak dale, ale kdybych si mel vybrat mezi dustojnym pokracovanim Sleeping Dogs a pokracovanim GTA, jednoznacne sahnu po SD. Bohuzel, autori zabalili kram pote, co neuspeli ani s rozpracovanou odvozeninou Triad Wars, i kdyz ne ze bych se tomu divil (aneb jak na slibny koncept naroubovat mechaniky mobilnich her, coz nemohlo dopadnout a ani nedopadlo dobre).

    Ale treba je chystana filmova adaptace (jestli ji uz neodpiskali) znovu nakopne.

    • Kravicka

      Ja to teda zabalil asi po 2-3hodinach, nebavilo me to.

    • nightborne

      Souhlas, taky mě mrzí, že SD nedostali tolik pozornosti, co by si zasloužili. Doporučuju Yakuzu, nicméně, pokud sis užil SD, je v podstatě jistý, že tě bude bavit i ta =).

      • Hidden

        Diky za tip, Yakuzu mam urcite v planu nekdy ve volne chvili zkusit. Chvalu na tuhle serii nelze prehlednout. :)

  • KrPa

    Cekal jsem clanek, jak male indie studio umi vytv orit lepsi hru, nez korporat a ono se tu srovnavaji jakesi velke studia. Clanek o 🤮

  • Možná že to Patrik nebude chtít slyšet, ale mám zkušenost s NwN, WoW, GW2, Secret World, BDO, Ultimou..no se vešema většíma MMO. a myslím že současnej WoW Classic je perfektní příležitost doplnit si tak velký herní rest, z MMO mě nikdy nic ani zdaleka nebavilo tolik jako WoW. Nechci se tu rozepisovat proč - to je na elaborát, který už dávno není potřeba. Jen teda podotknu že jsem úplně stejnej - vyhýbám se populárním věcem - ať filmům, hudbě, liter. , hrám (nehrál jsem ani Fortnite ani Apex ani PUBG 🙂) a Facebook jsem si taky zřídil dost pozdě. Instagram nemám, ani twitter, ani nic jinýho. Jo, Stravu, na běhání 😀 to je moje nejoblíbenější sociální síť. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit