Přejít na výpis diskuzí
Naštvaná dáma se sekáčkem na videu ze Sleeping Dogs
25.7.2012 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Jizdni model je jedna velka katastrofa *11*
-
-
Arkáda jako celá hra.
-
-
Hm tak tohle vypada na cernyho (nebo spis zlutyho :) kone letosniho roku, soubojovej system vypada hodne efektne i efektivne no jsem zvedavej akorat ten jizdni model bude hodne velka arkada, ale uvidime zda to bude na skodu, pro me velky prekvapko i kdyz jsem o hre uz leccos cetl.
-
Ten bojovej systém bude něco *14*
-
No sakra... Sice GTA od trojky nemusím, nejsem zrovna fanoušek, ale tohle vypadá zatraceně zábavně a dobře...
-
-
Nevim proc mas minuska pro nekoho je GTA asi svata hra :P mne osobne GTA taky nikdy moc nebavil ale na tohle se neskutecne tesim
-
-
Taky nevím :) Já prostě jen nejsem fanouček pozdějších GTA, rozumím co se na tom komu líbí. Osobně dávám přednost jedničce a dvojce, který jsem měl vážně moc rád, po nich už to pro mě nebylo zajímavý, ale tohle dílko přilákalo mou pozornost :)
-
-
Mě GTA baví hodně,především teda čtyřka pokud nekoukám na ty porodní bolesti ze začátku. Ale ten jízdní model je teda k zblití a brzdný světla vypadaj divně,jako kdyby lítali za autem ve vzduchu a nešli přímo z těch světel. Jinak modely postav se mi líbí i hra celkově pominu-li věci co jsem vypsal.
-
-
-
-
Vypadá to moc dobře.
-
Wau, motion capture pro tuhle hru dělal sám velký GSP. *8*
-
-
Jj, dělal ..
-