Přejít na výpis diskuzí
NATO v pasti aneb trailer z vojenské strategie Wargame
13.1.2012 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
No, kdybych se ted nevratil z knajpy tak bych trochu zagooglil,. Ale strategie znamena proste vic cinosti nez taktika. Je to jakoby takova nad kategorie... Ale zase ucil jsem se to jen na pitome dustojnicke skole, kam se hrabe cesky unob proti west-pointu..
-
Vojáci se hýbou příliš rychle.
-
Ten trailer je strasnej :D Dostali jsme v nem na sedinku jak maly kluci ... no doufam ze to nebude trpet trendem modernich strategii, kdy ta "zla" strana je slabsi ... a nebo za ni vubec nejde hrat ... no jsem zvedav.
-
-
A jeje ... ted jsem si precetl clanek do konce .... sic maji za sebou vynikajci Act of War (vysel v dobe s C&C: Generals a prekonaval ho tak o pet trid, bohuzel nemel logo Westwood), ale ten R.U.S.E, nevim, nevim ... zacinam se strachovat.
-
-
tady mate gameplay lamky
http://www.youtube.com/watch?v=cD1df8wOrBI -
-
naprostá nádhera ta hra
to hrát s 3d brýlema a mít čas kdy přesně to vyjde?
-
-
zvlastni ze potomto traileru nemam absolutne chut hrat tu hru, nebo jinou strategii ... zato strilecku bych si ted klido dal .. neco bude spatne ..
-
hh ako si pandrlaci drzia baretky ked padaju na nich projektily :D
-
Ruse nebo theater of war?
-
více "Rambo" by to nešlo?? *1*
-
To musím mít. Ale proboha kterej idio* by v reálu vedl prepadovej utok na konvoj ZTEČÍ :D tam naběhli jak slepice...
-
-
Snaží se přilákat cod a battlefield fanoušky. Každý kdo hraje strategie ví, že je nejdůležitější gameplay
-
-
A stíhačky nikde... :(