Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, kdybych se ted nevratil z knajpy tak bych trochu zagooglil,. Ale strategie znamena proste vic cinosti nez taktika. Je to jakoby takova nad kategorie... Ale zase ucil jsem se to jen na pitome dustojnicke skole, kam se hrabe cesky unob proti west-pointu..
  • Snaží se přilákat cod a battlefield fanoušky. Každý kdo hraje strategie ví, že je nejdůležitější gameplay
  • naprostá nádhera ta hra
    to hrát s 3d brýlema a mít čas kdy přesně to vyjde?
  • pojem šachová stretegie by určitě existoval. Důvodem je že PRAVÝ hráč a dobrý hráč šachů by měl mít připraveny tahy už dopředu a plánovat... Takže s tvým tvrzením nesouhlasím.
  • Vojáci se hýbou příliš rychle.
  • XorxoxTalarius
    A jeje ... ted jsem si precetl clanek do konce .... sic maji za sebou vynikajci Act of War (vysel v dobe s C&C: Generals a prekonaval ho tak o pet trid, bohuzel nemel logo Westwood), ale ten R.U.S.E, nevim, nevim ... zacinam se strachovat.
  • XorxoxTalarius
    Ten trailer je strasnej :D Dostali jsme v nem na sedinku jak maly kluci ... no doufam ze to nebude trpet trendem modernich strategii, kdy ta "zla" strana je slabsi ... a nebo za ni vubec nejde hrat ... no jsem zvedav.
  • jindra.veliky
    tady mate gameplay lamky

http://www.youtube.com/watch?v=cD1df8wOrBI
  • zvlastni ze potomto traileru nemam absolutne chut hrat tu hru, nebo jinou strategii ... zato strilecku bych si ted klido dal .. neco bude spatne ..
  • hh ako si pandrlaci drzia baretky ked padaju na nich projektily :D
  • Příprava? Tak to asi ne. To by pak neexistovaly pojmy jako "šachová strategie"
  • Ruse nebo theater of war?
  • No na skole nas ucili ze taktika= pohyb po bojisti a samotne vedeni boje, oproti tomu strategie je priprava na bitvu se vsim vsudy.
  • Tak to by mě zajímalo, co si představuješ pod pojmem "strategie". Nutnost stavění baráků? Výrobu jednotek? Těžbu?
  • Pete.palis
    více "Rambo" by to nešlo?? *1*
  • To je mi uplne fuk, hlavni je ze me opravdu bavila :D
  • To musím mít. Ale proboha kterej idio* by v reálu vedl prepadovej utok na konvoj ZTEČÍ :D tam naběhli jak slepice...
  • Chci sundávat Dančou ty hnusné imperialisty jednoho po druhém.
  • A stíhačky nikde... :(
  • World in Conflict je sice nadprůměrná hra, ale maximálně TAKTICKÁ, se strategií nemá moc společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit