Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lansingcz
    No tak je to pravda, uz v prvnim traileru jsem koukal, ze jsou tam k videni ceska houfnice Dana.
  • Moje rec! WiC povazuju za jednu z nej strategii vubec!
  • to je fakt....ČSSR a Polsko mělo být "mrtvé" území. Jak spojenecké, tak SSSR vojenské plány počítaly s poslánim pár atomovek, aby se zbrzdil postup jednotek. Buď z východu na západ. Popřípadě ze západu na východ. Takže svináci amorální byly vlastně oba ;) ty i ti by nás obětovali. A ty obojživelný tanky- to byly akorát testy na Baltskym moři. Tehdy na stroje T-62 dávali pontony, aby mohli tanky překonat třeba 100km po klidnym moři. Jinak řeku dokázal přebrodit jak T-54,55,62,64,72 tak M-60,Chieftainy a první Leopardy na straně spojenců. Na hru se těšim. Namastim to polákům a převalcuju všechny parchanty spojenecký Varšavský :-D
  • Zábavné? Mně přišel mutliplayer dost rozporuplný. Měsíc mě bavil, možná dva to ano. Ale vzhledem k tomu, že funkce jednotek byla typu: kámen nůžky papír, málo variabilní. Nic nefungovalo jak mělo. Respektive stále dokola to samé. (attack letky vrtulníků, pak čtveřice tanků, pak pěchota, tu rozbilo dělostřelectvo a znovu a znovu a znovu). Zpracování samotné hry a map bylo na jedničku, o tom žádná.
  • Ve hře bude celkem 361 jednotek?? Ha těším se na Černé Barony! *1*
  • Pane bože....koukněte na ty dálnice. *14* Sen každého českého motoristy. *1*
  • To by bylo určitě fajn, ale asi se s tím autoři nebudou modelovat *9* . Navíc mám pocit že v doktrínách se spíše mluvilo o rychlém boji o Německo ( SSSR proto měla obojživelný tanky, aby rychle překonali řeky typu Rýn). O ČSSR by se asi moc nebojovalo...
  • vis co Jindro .....
  • bylo by zajímavá kdyby tam byla bitva o prahu, když se bojuje v německu třeba se dostanem do Prahy aspon doufám
  • Nato jsou ale ty hodný :-D A my budem na té zlé Mordorovské straně rudých bastardů... Ale taky se na tohle moc těším... Jj vypadalo to že se pěchota postřílí navzájem jak šli na ně z obou stran...
  • uz se tesim
    doufám ze tam budou i krycí prvky jako v ruse
  • *1* v Řecku probíhá betatest .)))
  • Však to je World in Conflict ne? Jestli to bude podobně zábavný jako WiC tak říkám jen- SEM S TIM!
  • jindra.veliky
    World in Conflict to asi neeprekona ale tesim se na to *3*
  • Hairy_Ass
    Ten překlep by mohl být fajn názvem pro nějakou hru z finančního prostředí. Dobře ty! *3* *1*
  • Hairy_Ass
    Super, zase jednou budu moci hrát za naše! Snad to bude o fous taktičtější než jak to bylo v traileru "hrrr na ně!" ukázáno. *3*
  • Připomíná mi to můj milovaný World In Coinflict (RIP :( )
  • no ty kokt jaka strategie umrel sem u traileru
  • vyborne, konecne hra ve ktere pujde zabijet polaky.. sem s tim! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit