-
no to mě nezajímá :-), mě jde o ten key4you o hry se celkem zajímám ale o tomhle slyším poprvé. Věřím že (snad) ty hry jsou oficiální a legální ale jaktože si mohou dovolit takové ceny, jakýsi český obchůdek, vždyt třeba tam rozdíl oproti steamu činí i 700 kč... ten farcry 3 nebo xcom v době psaní tohoto příspěvku byli cenovou bombou, jak je to možné...??
-
spravne ta otazka spis zni, jaktoze si steam muze dovolit napalit svy hry za drazsi ceny nez kamenny obchody klasicky krabicky 8-)..
-
tohle vubec neznam... key4you.cz
muzete mi prosim o tom neco rici? Jaktoze si mohou dovolit takto nizke ceny?? -
jo, ono to tam je pres key4you, na to jsem taky koukal a asi do toho pujdu..
co tak koukam, tak stovku za deluxe edici asi davat nebudu ^^ a budu to mit za 4 stovky, coz je fajn.. -
dodavam info že ani učet nepotřebuješ! je to taková spešl metoda pro převod peněz obvykle do 5ti minut. na mail kod posílá to automat. sám jsem byl u mass effectu a anno 2070 překvapen jak to bylo rychlé. teď už tomuto způsobu důvěřuji.
-
ted je za 23 klasicka a deluxe za 37..
ad Lawliet: na aukru ucet sice nemam, ale zvazim to jako variantu.. dik :)
Pokud nekdo kupoval jeste jinde, uvitam kazdy info ^^.. -
Já na Steamu kupoval jako dárek za 12 euro, nevím, jak teď.
-
aukro. koupíš do 5ti minut máš "kód". zadáš na steamu. jedeš.
-
Predpokladam, ze zadnej trial na tu hru neni, tak bych se chtel zeptat, odkad jste hru kupovali, protoze o ni taky premyslim a chtel bych ji sehnat co nejlevnejc takhle pred Vanocema :D (a Steam je klasicky jeden z tech drazsich obchodu).. diky
-
Záleží podle serveru. Je to nastavený různě. Jsou servery kde se hraje třeba jen 5v5 ale maximum je myslim 12v12. To je pak pořádná řež :)
-
Jak Tremulous, tak puvodni Natural selection vychazi ze starsiho modu Gloom pro Quake 2, proto jsou si podobne.
-
Tohle vypadá hodně zajímavě. Ale v recenzi jsem nenarazil (nebo přehlédl) pro kolik hráčů je MP dělaný. Vzhledem k principu to odhaduju tak na 8v8 pro nejlepší zážitek, ale mohl by to potvrdit/vyvrátit ?
-
Kúpené ešte v bete a neľutujem. Trvá to hodnú chvíľu, kým sa človek naučí základné postupy a taktiky (hlavne za alienov) ale výsledok stojí za to. Samozrejme ak sú oba tímy na rovnakej úrovni a bojuje sa o každý meter.
Tremulous som nehral ale z popisu a screenov to vyzerá dosť podobne. -
Má někdo nějaké zkušenosti ? Vypadá to dost dobře, nedávno jsem to taky objevil viděl naky videjka něco početl a přijde mi to dost podobny hře Tremulous. Každopádně kdyby jo tak sem s názorem zvažuji koupi.
-
Tak toto vyzerá hooodne super :)
-
Ááá. NS byla jedna z nejlepších her, které jsme na LANkách hráli. Připosraní strachy v mariňácké bázi ze strachu, že na nás přiletí "netopýr" anebo "krokodýl" a nedej bože, když nám tam vběhl sám velké prase onos *15*
-
Výborný mod pro Half Life , horko těžko se ospravedlňující Multi only hra...