Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lima

    Naštěstí stejně postupujou i soupeři, takže se to vynuluje 😀, ale tohle je fakt na pěst. Jinak bych ale řekl že nejlepší ročník, já jsem vysazenej na vychovávání mladých hráčů, takže přítomná development sekce je pro mě nirvána. Taky je super, jak ti tvůj manažer pro přivádění mladých hráčů dopředu oznámí, jaký posty budou v březnu k dispozici, a jestli letošní youth intake bude slibný, nebo zklamáním, takže tušíš, co můžeš čekat, to v předcházejících ročnících vůbec nebylo a za tohle fakt tvůrcům tleskám.

  • vaclav.pechacek

    Naprostý souhlas, v recenzi si stěžuju přesně na to samé:)

  • Lima

    Ten herní engine je ale u nového ročníku zoufalý. Křídlo desetkrát vběhne před branku a místo toho, aby přihrál jednomu, dvoum volným útočníkům, v 90% případů střílí z nemožného úhlu. A takhle pořád. Nejprv jsem si myslel, že to je jen tím hráčem, ale ono je to takhle naprogramovaný. U  minulých ročníků to nebylo tak bolestné a marné, jako nyní.😠 Jinak ale ostatní aspekty - hlavně youth development - jsou ze všech ročníků asi nejlepší. Škoda těch naskriptovaných úletů na hřišti.

  • Super článek! Football Manager jsem hrál naposledy tak před 10 lety a docela jsem přemýšlel, že bych se k němu zase vrátil. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit