Přejít na výpis diskuzí
Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames
27.7.2013 | Redakce Games.cz
25 příspěvků
-
Zachvily, bez gamepadu ani ranu, proc ne , ja s tim souhlasim.
-
Bohuzel zapomenuta:(. A s tim Darksiders si udelal chybu, to mi ver. Pokus se prekousnout problem s gamepadem, jinak prides o vybornou hru *5* .
-
wow dik za tip zrovna sme zkoukl trailer, a naprosto muj salek kavy, kde ta hra sakra doted byla? jen skoda toho gamepadu, stim moc kamrad nejsem a kvuli nemu sem polozil i udajne peckoidni dakrsiders, ktere me proste kvuli padu nechytlo
-
Nevim jak je na tom plna hra, ale co jsem hral demo, tak jsem problemy nemel, pravda, pouzivam gamepad :)
Jedine co mi delalo problem bylo odpovidat s korektnim prizvukem na ruzne dotazy :D -
Zrovna to ze je hra plna textu mi neprijde jako minus ... apropo, kdyz jsi necetl text a tedy jsi nevedel o cem se bavi, jak te mohl vtahnout pribeh?
A PRG system by mel byt jako v Shadowrunu ne? Nebo snad pouzili jiny system? -
Diky ... jsi mi pripomnel ze jsem si ji chtel pridat na seznam "Must Have"
-
Tak cestina na Super Meat Boy je zbytocna. Tam okrem menu a nazov map nie je v podstate ziaden text... Ale aj tak dakujem za pripomenutie.
-
to ano , binary domain bola pecka neviem co ju kazdy tak podcenil vobec sa o nej nehovori, bola pekne prepracovana detailna ,ako odpadavali kusy kovu z robotov, pekne lokacie pribeh akcnost dynamika napad, vobec som sa nestihol nudit a myslim ze v coope by to bolo este lepsie :)
-
to je v CZ?
-
Prumerna TPS, dalo se no rychle se zapomnelo tak nac si ji zas pripominat. *3*
-
http://youtu.be/bP9JLx9jvjw
-
6/10 znamená průměrná/mírně nadprůměrná hra. Hra není skvělá, ale zároveň není tak špatná abych ji dal méně. Je to spíš jenom hra určena na tablety/mobily.
-
Chtělo by to překlad je tam strašně moc textu jinak se mi hra libí, hudba je perfektní.
-
zas je tady ten trapnej plešoun! táhni plešoune! *6*
-
6/10 a to si neřekl nic pozitivní. Pak lidi nadávají proč nikdo nedává hodnocení pod 5 *3*
-
Nic moc. hra není dabované a je tam spousta textů ke čtení po chvilce jsem už přeskakoval. Grafika se spíš hodí pro mobilní platformy. Animace jsou trochu divné. Gameplay: systém soubojů jednoduchá a po chvilce omrzí. Příběh člověka zrovna do děje nevtáhne. Rpg systém nudný. Hudbu jsem ihned vypnul. Celkově 6/10
-
Pěkný robo masakr.
-
Tyhle problémy řeší Gamepad většina her je na něj dělaná, já sním hraju úplně všechno.
-
Převod na PC byl děsnej, to máš pravdu...Proto sem to koupil i na PS 3. Určitě sou i lepší, ale stejně si to nezasloužilo tak nízký prodeje.
-
ona to neni spatna hra ,ale prevod na PC se moc nepoved v ramci ovladani a hlavne citlivosti mysi . Jenak jako akce pekna ,ale nicim vyjmecna . Proste tuctova hra co zapadne a vsimne se ji jen par nadsencu do zanru . Me se libi ,ale urcite jsou lepsi kousky .