Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já jsem se někomu smál? Víš, když Bob těmito komentáři ala čeština zasírá každou druhou diskuzi na torrentech, tak to začně být více než otravné: Neustále kecy, kdy bude čeština, kdy bude čeština a pořád dokola jak malé děcko.
  • Moji rodiče anglicky neumí ani jeden a k práci to nepotřebují. A nesměju se jim za to,že v jejich době se angličtina neučila a oni moc na jazyky nejsou. Oni by se ti zas mohli smát kvůli jiným věcem které naopak neumíš ty. Takže si asi velký zabedněný arogantní hlupák . *11*
  • Jazz
    Souhlas.
  • Inquisitor
    Proč vám pořád tak strašně vadí že někdo neumí anglicky? Tyhle arogantní reakce si můžete nechat. Neznamená že ty umíš dokonale anglicky už od mateřský školky, že to tak má každý.
    Negramot? Asi nevíš co to znamená když píšeš takový kraviny. Tyhle frajírky namyšlený mám nejradši.
  • Veskoslav
    Jedno nepochopím. K čemu jsi potřeboval k SO češtinu. To jsi vážně takový negramota, že nedokážeš si přeložit ani tak trviální věci? Navíc u takové koridorovky a ten popis příběhu, to fakt by zvládlo i dítě na ZŠ. Pochopím, jestli jsi potarší generace mých prarodičů, ale už i mí rodiče musí a zvládají anglický jazyk, protože to prostě musejí umět k práci.
  • To je jasný Oblivion, popis by znel:
    Kua ďalšia brána!
  • jindra.veliky
    to me rozsekalo *1*
  • ja by som skor dal velkym to V ČEŠTINĚ
  • Trol.internetovy
    http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/325/426/1ec.jpg *12*
  • Z jakého dungu ve Skyrimu je ten titulní obrázek? *1*
  • tak dohral sve prvni hry :DDD gratuluji, a co jako?
  • BoB.2
    The Walking Dead v češtině DOHRÁNO, Spec Ops: The Line v češtině DOHRÁNO. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit