Přejít na výpis diskuzí
Návrat mrtvé detektivky. L.A. Noire se podívá na Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch
7.9.2017 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Nedávno jsem to rozjel na PC ve 4K. Moc hezky příběh a opravdu super animace obličejů. Je až k nevíře, jak některé dnešní hry jsou v tomto pozadu vůči la noire.
-
-
Taky to byla prace jak na kostele a stalo to balik a i kdyz mam tu hru, chran buh, fakt rad a ty vyrazy ve tvari jsou na videohru velice nadstandardni, tim ze byl mocap oddelenej od facecapu si nemuzu pomoct ale furt mi tam vane trochu uncanny valley efekt... neco mi na tom proste nesedi... i kdyby to bylo jen to ze na to proste nejsem zvyklej,
-
Není nad poradnej příběh ve 4K.
-
Andromeda? *1* *1* *1*
-
-
-
Vávra by mohl vykládat...
-
-
"Cole Phelps, badge 1247!" *1*
-
Kdo nehrál, doporučuju. Velmi netradiční a hodně dobrá hra. Taková trošku detektivní Mafia s míň střílení.
-
proč mrtvé detektivky? navíc šest let mi neprijde až tak moc dlouhá doba aby to potrebovalo remaster.
-
-
Protože vydavatelé (Team Bondi) chvíli po vydání skončili. Nebo je Rockstar spíš skončit donutil.
-
na PC je samozřejmě původní verze naprosto v pohodě, ale u konzolí je zpětná kompatibilita sprosté slovo
-
-
-
Keby tak tí nekromanti urobili ústretový krok aj k PC: Rád by som si zahral Red Dead Redemption na počítači. Inak LA Noire je veľmi dobrá hra a skutočný zážitok.
-
-
Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá.
-
-
LA Noir patří k zlatému fondu interaktivní zábavy. Možná to teď nevidíte, ale je přináší to podobnou hodnotu jako Vampire Bloodlines.
-
Hra rozhodně není mrtvá. Hra je mrtvá jen pro nové konzole a hráče omezený pouze na ně. Proč hra nevyjde na PC? Nikdo by to nekoupil. Proč? Protože to už mají všichni koupený a opravdu není potřeba jednu a tu samou hru kupovat 2x. Navíc se dá už dávno hrát ve 4k a 60fps. Celkem smutný, protože by mnohem lepší bylo vydat další díl. Jinak hra skvělá, ale pokud Rockstar míří na nejen novou generaci konzolí, ale i novou generaci hráčů, tak o tento remaster nikdo ani nezakopne. Však víte, moc složitý.
-
-
No jestli takhle nekrujou prvni dil na konzole... treba... mozna... s trochou stesti... by to mohla byt predzvest dalsiho dilu. :) A nebo byl ten facecap tak drahej ze ho proste potrebujou jeste podojit aby se vratily naklady. :D
-
-
Hru mám a poriadne som si ju užil onoho času. Odporúčam každému, kto to ešte nehral. Bolo to super.
-
Zdravim. Nevíte zda bude remasted obsahovat i české titulky?
-
stary dobry 30 cinematic fps na PC
-
-
na PC už komunita tenhle nesmysl dávno odstranila, pro pravý cinematic zážitek si budeš muset pořidit konzoli *4*
-