Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč mrtvé detektivky? navíc šest let mi neprijde až tak moc dlouhá doba aby to potrebovalo remaster.
    • Protože vydavatelé (Team Bondi) chvíli po vydání skončili. Nebo je Rockstar spíš skončit donutil.
    • na PC je samozřejmě původní verze naprosto v pohodě, ale u konzolí je zpětná kompatibilita sprosté slovo
  • Nedávno jsem to rozjel na PC ve 4K. Moc hezky příběh a opravdu super animace obličejů. Je až k nevíře, jak některé dnešní hry jsou v tomto pozadu vůči la noire.
    • Taky to byla prace jak na kostele a stalo to balik a i kdyz mam tu hru, chran buh, fakt rad a ty vyrazy ve tvari jsou na videohru velice nadstandardni, tim ze byl mocap oddelenej od facecapu si nemuzu pomoct ale furt mi tam vane trochu uncanny valley efekt... neco mi na tom proste nesedi... i kdyby to bylo jen to ze na to proste nejsem zvyklej,
    • Není nad poradnej příběh ve 4K.
    • Andromeda? *1* *1* *1*
    • Vávra by mohl vykládat...
  • Kdo nehrál, doporučuju. Velmi netradiční a hodně dobrá hra. Taková trošku detektivní Mafia s míň střílení.
  • Bez českých titulků to nemá cenu hrát.
    • x_ander
      Já to bez českých titulků hrál a podle mě to cenu mělo, dost jsem si hru užil.
    • Junk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit