Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines

    No, Já škarohlíd nebudu a nový remaster ROME TW si nejspíš "opět" koupím i když ho mám v knihovně. Módy jsou fajn, ale origo je přece jen origo. 16 nových hratelných frakcí určitě nikoho neurazí a přivýdělek ve formě "kupců" dávají také remastru novou šťávu. Rome II TW, je spíše než strategie už RPGčko a musím přiznat, že od koupě této hry už mne série TW přestává jako starého hráče bavit a zůstávám věrným hráčem starých TWarů.....  

  • Nenapadá mě, proč bych měl chtít remaster Rome I, když můžu hrát Rome II. Spíš se těším na příští historický díl (Tróju prosím ani nezmiňujte). Ví se, na čem pracují? Cokoliv od 11. do 17. století beru!

    • untentrauer

      Souhlasím s tebou.

    • Jestli si mam vybrat hrat Rome nebo Rome 2, tak nevaham a beru jednicku. Me proste ty novy TW od Roma 2 tezce nebavi.

      • Jako ani ROME 2? Jen ze zvědavosti, co ti tam chybí/vadí? Mám to podobně, ale s ROME2 jsem OK.

    • Mody. Nic proti ROME2, hraju to jak zběsilý s DEI dodnes. Ale přeci jen už je to kolik, 7 let? Omlazení v kombinaci s mody může ROME2 překonat.

  • exoslav

    Tak RTW bez módů může hrát opravdu jen masochista. Remake na tom nic nezmění.

  • Remaster Medieval 2 nedělají, protože si zaregistrovali Medieval 3 takže bych řekl, že po Warhammeru 3 tu budeme mít Medieval 3 konečně.

  • RAMIUS89

    Rome total war bola super.

  • Díky podpoře modu to může být super. Rozhodně lepší než nic, mě na sérii baví stejně jen Šoguni a Řimani. Jestli to nebude propadák, mají moje peníze jisté. 

    • Shogun by byl fajn, jenže já rád hraju pomalu a tam je problém s tím, že u AI nefunguje normální ekonomika, ale pouze skirpty spawnuje armádu a budovy a skončí to tím, že AI upgraduje ve všech regionech pevnosti na max a ty když ji obsadíš, tak už pevnost nemůžeš downgradovat a ta ti potom likviduje ekonomiku. Takže musíš jet stylem Blitzkrieg a obsadit vše dřív, než budou pevnosti na max. a to se mi úplně nelíbí. Bohužel žádný mod s tím nic neudělá, protože upgrade regionu je z velké části uzavřený kód.

  • Hmm 50% sleva. Po vzoru hamižníků s Age of Empires - kolikrát se nám ho už snaží prodat? Ti slušnější to udělají tak, že pokud už hru máte, tak vám remaster rovnou přistane v knihovně, ale to od CA asi nelze očekávat. Přitom podle těch screenshotů nic extra co by nezvládl lepší mod. Ani tu bílou "trávu" na sněžných mapách nedali pryč z promo fotek...

    • Veskoslav

      Hamižníků? Hrál jsi poslední AoE II DE? To rozhodně není obyčejný remaster....A moc her zdarma remastery nerozdává. Napadá mě Bioshock, ale kdyby tam nebyl nápis remaster, tak to nejde ani poznat.

      • Letmo jsem projel knihovnu a třeba Skyrim, Stronghold 1-1C-2, Space Colony, svým způsobem Hitman, který ti remasterované mise z 1 zpřístupnil i ve 2, pokud jsi měl jedničku v knihovně, Neighbours from Hell, Titan Quest, u některých Total Warů mám definitive edition. U AoE 2 jsem zadotoval první remaster a postupně všechna DLC a pak vydali druhý remaster s kompletním obsahem toho předchozího, který ještě i vyšel levněji. Nicméně po tomhle tahu už je podporovat nechci.

        • Veskoslav

          No tak Skyrim prodávali snad i na ledničku. A Legendary Edition si nedostal pokud si měl jenom základní hru. Stronghold ani nevím, že dával něco zadarmo. Nevidím mezi HD a normální verzí rozdíl. Hitman má podmínku, že si musel zakoupit. A ano, najdou se vyjímky, jak píšeš. Ale těch je naprosté minimum:) Nikdo nedá nic zadarmo pro dobrotu duše.

          • Jasně, ale já neměl základní verzi remasteru, ale komplet se všemi DLC. Paradoxně ten kdo DLC neměl, tak za nižší cenu upgradoval na nový remaster, který obsahoval všechna DLC z minula, než by pořidil kolekci všech DLC. Tady to bylo hodně nefér vůči těm, kteří měli komplet původní remaster - respektive stejná situace jako s TW, TQ, nebo Skyrimem nebo Hitmanem, měl jsi komplet kolekci, tak jsi dostal i remaster. U AoE jsi si musel znovu koupit, to co už jsi měl zaplacené. RTW mám taky komplet.

  • Řekl bych, že volba na Rome padla spíše kvůli jeho pár let starém vydání na iPhony. Takže většinu práce v modernizaci už mají hotovou a jen trochu poštelují grafiku a hodí to na PC.

    • Veskoslav

      Trochu poštelují grafiku jo?:-D Volba padla, protože je to nejlepší díl série (pro spoustu hráčů a lepší jako Rome II nebo TW II). Pro mnohé je to sice Medieval II, ale Rome I položil základ úspěchu sérií Total War. Takže ne, většinu práce fakt nemají hotovou díky vydání na iPhone před lety.

      • Tak můj komentář nijak nerozporuje, že je Rome kvalitním dílem a že vyšvihl sérii do záři reflektorů. Jen jsem chtěl poukázat, že na něm mají asi nejméně práce ze všech dílů, právě díky nedávné mobilní verzi. Dodělat grafiku pak už není takový problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit