Přejít na výpis diskuzí
„Navštivte Nexus,“ nabádají tvůrci Wildstar v souvislosti se spuštěním hry
3.6.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Zajimalo me to,ale po par dnech v bete me to proste nejak prestalo bavit.
Mozna ze je to jen averze po tech letech driny ve WoW . -
"Wowko vcetne grafiky, akorat v jinym kabatu. *1* Něco jako, mám rád moc jahody, akorát jsou chuťově hnusný.
-
To co si napsal, neni vůbec pravda, takže si příště nejdřív ověř pravdivost výroku, než sem zase něco napíšeš.
-
Já nevim, ale přišlo mi, že si takovou neoficiální cestou postavili marketingovou kampaň právě na tom, že je jsou to "protřelí vývojáři, co v podstatě vyrobili WoWko".. Teda alespoň něco v tom smyslu furt někde čtu. *7*
-
nejsou zkušení ale ti co dostali vyhazov z blizzardu
-
Na mě to působí nejen vizuálně strašně zmateně a hystericky. Grafiku jako takovou neřešim, ale člověk by řekl, že zkušený vývojáři budou mít alespoň představu o nějakym směru stylizace a atmosféry, kterym se chtěj vydat. Né že naházej do jednoho hrnce nějaký random věci co jim přijdou cool, nějaký věci který jim přijdou vtipný (o jejich smyslu pro humor je škoda mluvit), pak něco co se od nich očekává a taky kus něčeho, co se neočekává, a celý to zamíchaj a uvařej z toho chaotickej, naprosto neucelenej blivajz.
-
Me to proste prijde jak Wowko vcetne grafiky, akorat v jinym kabatu.
-
Zkousel jsem betu a i kdyz ta hra urcite neni spatna, tak za 3 kila mesicne nestoji.
-
that graphics *11*