Přejít na výpis diskuzí
„Navštivte Nexus,“ nabádají tvůrci Wildstar v souvislosti se spuštěním hry
3.6.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
Hru som sledoval so zvysenym zaujmom, vyvojari sa prezentovali velmi simpaticky, predstavili zase trosku iny subojovy system, podpovolania - hlavne na toho explorera som sa hrozne tesil, vkladal som nadej do toho ze questy nebudu uplne zle a najdem si tam nieco co si budem v tej hre uzivat.
Na Wildstar som sa tesila bol som pripraveny platit mesacne poplatky, no po troch kolach bety nemam v hre nahranych viac ako 2 hodiny. Samozrejme som vedel ako hra vyzera a upokojoval som sa tym, ze na grafike predsa nezalezi, ak je hratelnost dobra, ale plny efekt na mna dolahol az ked som si to vyskusal na vlastnej kozi. Ako keby vzali to najhorsie z WoW a SWTOR a zplacali to dohromady (nemyslim to obrazne, ze by SWTOR prezentoval ten space prvok a WoW zase malovanu grafiku - vyzera to ako keby vzali doslova tie najhorsie graficke prvky - niekedy som mal pocit ze vidim presne tie iste modely ako v Gnomergane ci Nar Shade - z oboh hier a odmietli vytvorit nieco na co sa da pozerat). Kvalita grafiky v hre je pre mna uplne nepodstatna, nedavno som napriklad zase rozohral Vampire the Masquerade:Bloodlines a az ma prekvapilo ako dobre ta 10 rokov stara hra vyzera, avsak z grafickek stylizacie tejto hry mi prichadza fyzicky zle, kruti sa mi zaludok, dostavam krce a trasu sa mi ruky, a nevydrzal som nikdy hru mat zapnutu dlhsie ako 15 minut, napriek opakovanym pokusom ci hrani v rôznych stupnoch intoxikacie rozdielnymi omamnymi latkami. Velmi ma to mrzi, hlavne kôli sebe, ale na Wildstar nesiahnem uz ani poriadne dlhym bydlom. -
-
EDIT: OMG reakce na špatnej komentář sorry
-
-
No, tak "naprosto neucelenej blivajz" je celkem silný výraz. :) Vždyť já chápu, že to není hra pro každého. Taktéž chápu, že se Ti hra nelíbí a že si ji nezahraješ a je to naprosto v pořádku. Co nechápu je zkrátka ta potřeba komentovat takto negativně vizuální styl hry, tedy záležitost naprosto a čistě subjektivní, když zcela jistě existují hry, které se Ti moc libí a ke kterým bys napsal nějaký zajímavější komentář. Každý na obrázcích a videích vidí, jak hra vypadá, a na grafickou stylizaci si zajisté názor udělá. :)
-
-
-
Vypada to fajne, dneska si to jdu koupit. A všichni co tu brečíte ze vas cas za placeni hry nestoji, ste celkem troubove. Nevidim rozdil v tom jestli mam nebo nemam o 300 korun vic/min. No a pokud sem socka, tak to nesvadim na grafiku. Serwus *3*
-
Ocekával sem platební model jako u Guild Wars, bohužel, děkuji nechci.
-
-
ocekaval jsem ze kdyz si koupim auto, ze benzin bude zadarmo. Bohuzel, dekuji nechci.
-
-
Kdy bude recenze, ta hra mi prijde nejlepsi MMORPG na trhu...
-
Me to proste prijde jak Wowko vcetne grafiky, akorat v jinym kabatu.
-
-
"Wowko vcetne grafiky, akorat v jinym kabatu. *1* Něco jako, mám rád moc jahody, akorát jsou chuťově hnusný.
-
-
Vypadá to prostě jak Wow, ale založený na jiným světě. Nevidim důvod proč hrát tohle a platit za to měsíčně poplatky. Když v podstatě to stejný už existuje, akorát v mnohem odladěnější formě.
-
-
Protože WoW je jednoduchý casualfest, a navíc je to furt to stejné dokola.
Wildstar je něco nového. Je logické, že to targetuje hráče WoW, ale nabízí to zcela jiný combat systém, díky kterému jsou dungeony a riady zas o něco zábavnější.
Šel sem první dungeon je obtížnostně asi na úrovni WoW raidu na normal. A to je pro level 20.
-
-
-
-
Mam nekolik guess kodu na vyzkouseni hry po dobu 7dnu kdo ma zajem at napise na tonnymontana@outlook.com
-
našla by se tu nějaká dobrá duše s guest passem navíc? :)
-
Na mě to působí nejen vizuálně strašně zmateně a hystericky. Grafiku jako takovou neřešim, ale člověk by řekl, že zkušený vývojáři budou mít alespoň představu o nějakym směru stylizace a atmosféry, kterym se chtěj vydat. Né že naházej do jednoho hrnce nějaký random věci co jim přijdou cool, nějaký věci který jim přijdou vtipný (o jejich smyslu pro humor je škoda mluvit), pak něco co se od nich očekává a taky kus něčeho, co se neočekává, a celý to zamíchaj a uvařej z toho chaotickej, naprosto neucelenej blivajz.
-
-
nejsou zkušení ale ti co dostali vyhazov z blizzardu
-
-
To co si napsal, neni vůbec pravda, takže si příště nejdřív ověř pravdivost výroku, než sem zase něco napíšeš.
-
Já nevim, ale přišlo mi, že si takovou neoficiální cestou postavili marketingovou kampaň právě na tom, že je jsou to "protřelí vývojáři, co v podstatě vyrobili WoWko".. Teda alespoň něco v tom smyslu furt někde čtu. *7*
-
-
-
po +- 20ti hodinach v bete - nejvyraznejsi dojem ... dort od pejska a kocicky. Dame tam burt ... a mys ... a taky neco sladkyho ... a kyselyho ... pak stim pekne zatresem a uvidime co z toho vypadne.
Ta hra neni spatna, ale opet ... nicim vyjimecna. Proste naprosta klasika kdy nabehnete do qsthubu, naberete qsty, obehnete okoli ... a pak jeste 2x ... a presun k dalsimu qsthubu. Ta hra bude mit za par tydnu zcela standardni problem vsech podobnych games - newbe oblasti zejici prazdnotou.
Jak tu bylo nekolikrat zmineno, za jednorazovej peniz bych o tom premejslel, platit ale mesicne ... silenost, tak dobry to rozhodne neni. (jop a hrat 24/7 abych moh hrat "zadarmo" ... na to nemam cas)