Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Zrovna ty preordery u našich eshopů bych moc nezmiňoval. Byl to debakl. Často docházelo k tomu, že skalpeři objednali 20-30 konzolí a pak to tak vypadá se stavem předobjednávek.

  • Co jsem pochopil, tak ono je nedostatek víceméně všude. Hlavní rozdíl mezi námi a Polskem je prý ten, že u nás byly preordery, takže na to obchody mají velký pořadník a dokud ho nedojedou do konce, tak to do regálu nepůjde.

    V Polsku většina obchodů prý preordery neměla a jednoduše každou dodávku hází do regálu a kdo přijde dřív, ten ji má. A protože to naskladňují co chvila, tak to stačí chvíli hlídat a nějakou chytneš.

    Ale když se podíváš do různých FB skupin, tak zjistíš, že snad každý den české shopy naskladňují nové kusy a lidi si to jezdí vyzvednout. V tohle pozadu oproti polákům nejsme. Ty kusy sem chodí. Jen se zpracovávají jinak.

  • Derp_1337

    Jen to znovu připomenu pro všechny zájemce. Tím velkým nedostatkem konzolí trpí především tuzemsko. Jsme malý trh a tak dostáváme mnohem menší zásoby. Kdo má zájem, si může objednat ze zahraničního eshopu (především německo či polsko) a obvykle do měsíce máte konzoli doma.


    Pokud se na to sami necítíte, tak tady je FB skupina, která radí, jak objednat ze zahraničí.

    https://www.facebook.com/groups/1008654026292285

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit