Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • leckie
    Za jak dlouho od vyplnění vám přišel potvrzovací mail? ...
  • ARENANET, NIE NCSOFT!!!!!!!!!!!!! UZ TO POCHOPTE *16* *16* *16*
  • Pro vsechny ty, kterym vyskocil internet error na konci. Musite dat "Spustit jako spravce" *1*
  • Malleth
    Ne, teď už musim jen každých pět minut zírat do mailu...
  • Velmi sa mi paci ich pristup k vyvoji hry, ze sa nezenu len za prachmi a snazia sa vytvorit skvost hernej sceny, to sa uz moc nevidi v dnesnych casoch kedy kazda hra stoji desiatky milionov... Mnozstvo vychytavok je uzasne, snaha priniest sviezi vietor do MMO zanru aj technicke spracovanie ma u mna 10/10 - vyvojarom prajem velky uspech, way to go *4*
  • Ringwraith
    Znovu se zeptám. Přišlo ti jen toto?
    http://i42.tinypic.com/5pwtv.jpg

To ale neznamená, že jsi "tam", ale pouze ve výběru pro betu.

Ptám se pro ujasnění onoho "tam".
  • Danieledl
    Tak jsem taky tam *4* Už se moc, moc těším.
  • mne to vide musii nikto iny sa na to netesi ako ja :D
  • Ringwraith
    Tím myslíš toto?
    http://i42.tinypic.com/5pwtv.jpg

Nebo ti přišlo už potvrzení, že jsi skutečně v betě?
  • Zkoušej to furt znova. Taky mi to většinou hodí error ale někdy se to povede.
  • UZ TO MAM KRAASAAAA asi som si ale cvrkoool !!! :D strasne sa tesim bude to super mmorpg ziaden grind zavislacky ale zabava uz mam aj penaze odlozene
  • Ringwraith
    Podle mě je prostě o betu takovej zájem, že se jim to sesypalo. Takže bych vyčkal.
  • pise mi to internet error cant send sorry prosim nevie niekto co s tym pomooc fakt tam chcem ist !!
  • Sem tam !!!
  • Taky mi to píše internet error. Doufám že to půjde co nejdříve :) O problému se prý ví a snad to stihnou během těch 48 hodin rozchodit.
  • Danieledl
    Mám nějaký internet error :D
  • wuto
    Aspoň už nemusíme sledovat každý den jejich stránky :) jen se mi ještě do žádné podobné bety dostat nepodařilo..
  • Ringwraith
    Taky přeju hodně štěstí.

Sice už jsem ve všech closed betách TERy, ale i toto bych si rád vyzkoušel. Přece jen vidina MMO bez měsíčních poplatků je lákavá, i když se rozhodně mezi nějaké skalní fanoušky Guild Wars nepočítám.

A jiná zajímavá MMO jako Blade & Soul, Continent of the Ninth, Phantasy Star Online 2 nebo ArcheAge (to je to MMO na CryEnginu 3, které zatím vypadá naprosto suprově ve všech ohledech) k nám dorazí bůhvíkdy, zda-li vůbec.
  • jooo konecne :p .. doufam ze se tam dostanu, hodne stesti vsem :-)
  • Ringwraith
    Ok, hlásím se.

Ale ti s tím teda nadělají. Proskenovat výkon PC atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit