Ne, v Kingdom Come: Deliverance 2 nemusíte koukat na gay scény. Pokud nechcete
-
nebo napadne člověka na ulici protože má MAGA hat, nebo tričko All lives matter... ale to už pro tebe není extremismus co? Stejně jako progresivní levice co oslavuje útok hamásu na izrael.
-
jak jsem psal dole, kdo dělal BG3 a kdo dělal Acolyte. To opravdu nevidíte rozdíl?
Opravdu Leslye Headland dělala Acolyte za svoji režíserskou minulost? -
Jasně, sexualita neexistovala a lidi byli stroje na plození dětí. Prosímtě, zkus si o tom něco zjistit, než začneš "zasvěceně" psát.
-
Extremista se tomu říká, protože to přesáhne škatulku žvanění na sociálních sítích. Např. někdo zaútočí na ženskou, které na vlastním obchodě visela duhová vlajka nebo rozkope oddělení obchoďáku s Pride zbožím, aby měl hezké video na Twitteru.
-
Ono to plkání má ale nemalý vliv na prodeje. Upřímně jsem se setkal s naprostým minimem anti-woke kontent tvůrců kteří by byli schopni říct něco ve smyslu "ano obsahuje to DEI, ale zároveň se může jednat o dobrou hru jakmile to vyjde".
Jediný kdo toto říká je právě Asmongold, u něho mi ale naopak vadí že když se nějakou kauzou zabývá tak v 99% případů si vytáhne na obrazovku pouze takové informace a data která vyhovují jeho konzervativnímu vnímání světa - téměř nikdy jsem neviděl že by do hloubky pracoval s daty které odporují jeho názorům, vytáhne si maximálně ty nejvíce nechytré příspěvky (kdyby šlo, napsal bych to i jinak 🥲) levicových progresivistů, čímž je potom jednoduché označit všechny kteří nejsou také konzervativci za nechytré - navzdory tomu, že jak tu zaznělo - na obou stranách je spektrum lidí kteří nemají extrémní a prvoplánové unáhlené názory.
-
Viz výše:
To je skoro jakoby... blbé hry a seriály na sebe nevydělaly a je jedno, jestli jsou woke, DEI, konzervativní nebo jiná změť písmen.
Protože třeba Baldur je woke a prodával se jako rohlíky, tak kde je ta hranice, kdy za úspěch/neúspěch hry může nějaká agenda, a ne kvalita díla samotného? -
Uff, ve středověku byste pravděpodobně nebyl homofobní ani progresivní, protože homosexualita (nebo orientace) se začala definovat v druhé polovině 19. století. Lidi neměli "sex", dělali děti, zpravidla oficiálně až po svatbě. Pokud by si někdo jako Jindra zablbnul v lese s kamarádem, nejspíš by je vůbec nenapadlo, že se mají identifikovat jako bi/gayové, podobně jako hromadu puberťáků v éře před internetem a kulturními válkami. Jsem upřímně zvědavý, jak někdo jako Vávra ve svojí hře nadesignoval možnost vztahu dvou chlapů, ale troufnul bych si tipnout, že se držel historické střízlivosti a maximálně se dočkáme hlubokého přátelství a nějakého toho "šermování" mimo obraz. :)
-
woke flopy v posledích letech: Concord, Suicide Squad, Dustborn, Veilguard, Hellblade II, Star Wars Outlaws... stačí to?
Chcete i filmy a seriály? Acolyte, Skeleton crew, snad všechny aktuální MCU projekty. Můžete se klidně tvářit, že to s ničím nesouvisí, no u kounkurence si toho alespoň s nelibostí začínají všímat. Skutečně většině hráčů záleží na tom, co se na té obrazovce děje a jaký z toho mají pocit a většina hráčů není orientovaná do leva. -
Jen jestli mu a prodejům pomůže, až se bude v rámci své svobody projevu obhajovat stylem jemu blízkým a začne vytahovat jeho Bentley a co je na všem ostatním špatně. Peníze Vám intelekt nebo schopnosti automaticky neupgradnou (i když by to mohl být dobrej perk).
-
ježíš, nenabíhejte si tak, jako novinář byste měl mít nadhled a nějakou informovanost.
tak např.
https://deadline.com/2024/08/the-acolyte-canceled-no-season-2-star-wars-disney-plus-1236044233/
-
Lidem, co by rádi propagovali konečná řešení nejrůznějších národnostních i jiných otázek, ale zlá policie je za to stíhá.
-
Tak máte nějaké tvrzení, bylo by dobré ho doložit konkrétními příklady a ne prázdnými výkřiky.
-
Čekal jsem kdy vyjde článek 😄
Upřímně kromě případu Veilguardu u kterého jsem s oněmi "konzervativci" i souhlasil v některých ohledech, jsou všechny jejich nové kauzy vykonstruovaným honem na čarodějnice 😃
Například Avowed, dost z oněch konzervativců soudí už celou hru přitom ani nevyšla 🤣 a to vše kvůli jednomu člověku v Obdisianu 😃
Případ KCD2 dává za pravdu lidem kteří tvrdí že podobné kauzy woke/anti-woke jsou pouze živnou půdou pro různé reakční kanály které si díky tomu získají nemalou sledovanost a tím i sweet sweet cash 🥹
Naštěstí věřím tomu že u nás jsou hráči natolik normální, že nebudou řešit že je ve hře Afričan a jedna z postav má jinou orientaci (což bylo v jedničce taky).
Bohužel se obávám toho že budou Američani natolik zfanatizovaní různými Asmony a jeho klony-kanály, že hru nebudou kupovat a budou nadávat aniž by ji sami zahráli 😄 to by mohl být problém, jelikož hra potřebuje mít trochu úspěch i za velkou louží.
-
Vážně jako herní novinář potřebujete vypsat seznam hernich woke failů v posledních letech? Nebo těch filmových? Co jiného za vás ještě čtenáři mají dělat,?
-
to určitě, ale zatímco ta extrémní část anti-woke spektra jen plká na internetu, ta extrémní část levicového spektra (woke) aktivně zasahuje do herního vývoje - třeba takové Sweet Baby Inc...a že jsou to extremisti - stačí přečíst tweety jejich zaměstnanců
-
Jména, nebuďte slušnej!
-
Jako myslíš ty lavičáky co na západě podporují Hamas a mavaji vlajkami palestiny? Jo na ty si Vávra dává pozor.
-
Jen tedy asi v posledních letech skoro vždy když flopl nějaký produkt, byla to jako náhodou vždy ultra woke progresivní agitka, která dostávala čočku po zásluze roky před vydáním.
Budeme se ale tvářit že progresivní levicové propagandy většině hráčů nevadí a na prodeje to nemá vliv 😉😉😉
-
Kdo z těch oceněných tě tak pobavil? Nejsem v obraze, zajímá mě to
-
Jen jestli v tom nehrály roli i jiné faktory. Třeba to, že DA:V byl dost mizerný z hlediska hratelnosti a dialogů a ta propagovaná hra od Sony (až tak propagovaná, že jsem si jí všiml až v rámci recenze) vypadala jako Strážci galaxie z wishe a vyšla za dost peněz v době, kdy se všichni potenciální zákazníci těšili na free to play Marvel: Rivals.