Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *1* To bude zajímavé. A nápad hrát CoD s mečem taky dobré!
  • zdeeneek
    Tomuhle fandim. Vetsina spolecnosti za next-gen vydava jen porad dokonalejsi grafiku ( nic proti tomu ) . V oblasti ovladani se obcas objevi nejaky pokusy delat to jinak nez doted, ale zatim se poradne nic neuchytilo ( bylo tu ovladani hlasem v rts, pokusy s cinectem, wiimotem, move ) Doufam, ze to dotahnou do konce a nastane doba, kdy uz se nebudou jen mackat tlacitka na klavesnici/mysi/gamepadu.
    • Já si teda next-gen nepředstavu tak, že budu jak pako skákat a máchat před obrazovkou, na to už sem hold asi starej, línej nebo nevim. Nikdy mi to nepřišlo jako zábava na dýl než hodinku a to max ještě při nějaké sešlosti známých při nočním dýchánku :-). Zajímavá a kvalitní grafika, dobrý zvuky, pořádná fyzika, nějaká ta lepší AI a pokud se tohle všechno pěkně propojí s něčím, co není k vidění v každé druhe hře, to je pro mě next-gen (hloupé slovo). Například ve své době Half-Life 2, FEAR 1, STALKER, Metro 2033 to byly svým způsobem "ty next-geny", i když v každé se nějaké ty mouchy najdou, že.
    • Tikov
      Problém s uchycením je důsledek nízké variability těch zařízení. Dle mého na tom model meče, který zvládne vidět Kinect/IR tracker/Move nic nemění.
  • smejki
    po přečtení článku jsem se chtěl spíš od srdce zasmát (viz. idea man), ale po shlédnutí videa vidím, že to třímají v pazourách celkem pevně.
  • Takze ne hra s Leninem? Skoda :)
  • Neal Stephenson v Diamantovom veku ukázal, že lepší ako obojručák je obyčajný šrobovák *3*
  • Malleth
    Sem zvědavej jak se poperou s animacema. Pohybový ovládání často produkuje v pohledu z třetí osoby neskutečný kreace. Ruka působí jakoby odtržená od těla a zápěstí se nepřirozeně kroutí. Jde podle mě o neřešitelnej problém.
  • A co na to Dan Vávra?
    *5*
  • Nejlepší je samozřejmě Gabe Newell s páčidlem ...
    • Vsimli ste si ze do pacidla prastil celkem 3x? =) to neni nahoda...
      • kotty
        Navic jeste dodal "These things - they take time." :)
  • BoB.2
    No hlavně aby se to neovládalo 50 tlačítky a pouze ve dvou, jinak proč ne.
  • Tohle video jsem viděl přes RPS (oblíbený zdroj informací pro tiscali games:)) a fakt se povedlo!:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit