Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Kdo si ve videu všimnul v kovárně zarostlého Gabea Newella, co třikrát bouchne kladivem do rozpracovaného páčidla a řekne: "tyhle věci potřebují čas"?
    • Amylee.Anderson
      Narážka na HL3 :3 (nekažte mi iluze)
    • smejki
      všichni, kdo nemají perception na nule
  • Malleth
    Sem zvědavej jak se poperou s animacema. Pohybový ovládání často produkuje v pohledu z třetí osoby neskutečný kreace. Ruka působí jakoby odtržená od těla a zápěstí se nepřirozeně kroutí. Jde podle mě o neřešitelnej problém.
  • Neal Stephenson v Diamantovom veku ukázal, že lepší ako obojručák je obyčajný šrobovák *3*
  • konečně! *5*
  • BoB.2
    No hlavně aby se to neovládalo 50 tlačítky a pouze ve dvou, jinak proč ne.
  • Odulin
    Hezký, jsem zvědavej, co z toho vytřískaj. Ale lehkej úsměv na tváři si nemůžu odpustit. *1*
  • Takze ne hra s Leninem? Skoda :)
  • Těšim se na to uvidím jak se popere s německou školou :)
    Byl bych radši kdyby tam dal italskou nebo francouzkou (kord,fleret) v tom vidim zajímavější zpracovaní...ale každopádně těšim se na to, jak se s tím ten borec pohraje :)
  • KONEČNĚ!!! Konečně někoho napadlo do hry vnést potěšení z boje. Už žádné tři typy seků, se kterými šermíř projde celou hru, např. Skyrim *1*
  • PreidaQ
    Tý jo, ten člověk by si mohl jenom nasadit špičatý černý klobouk a jako by z oka vypadl Terrymu Pratchettovi.

Jinak - jak to bývá: nápad ohromný, využitelnost velice nejistá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit