Přejít na výpis diskuzí
Nechcete sbírku her za jedenáct milionů korun?
14.3.2013 | Michal Rybka
130 příspěvků
-
ludia co nieco zbieraju su psychologicky prazdny tak to potrebuju vyplnit, sialene
-
-
Amen právě jste slyšeli slovo boží......bože bože to je jeliman i když na mojí sbírku bojové techniky v měřítku 1:35 reagují jako darthak
-
Tvoja matka bola prazdna, tak ju tvoj foter naplnil a vznikol si ty. To tiez neni boh vie co *11*
-
-
to je zbierka FOREVER ALONE ? :D
-
-
asi tak lol
konecne sa mu podarilo najst daku zensku co mu dala a zazracne si uvedomil ze jake hovadiny to zhromazdoval doma
a to ze to nikto nechce kupit len potvrdzuje ze su to hovadiny
*15* -
-
Alebo mozno potrebuje peniaze na alimenty. *6*
-
-
-
To teda nechápu, proč si někdo dělá tak velikou sbírku her, aby je nakonec prodal. Za 11 milionů, csss... Kolik z nich asi dohrál? Já bych svou sbírku 19 plyšáků nikdy nikomu neprodala... Jednak k nim mám citovej vztah, protože jsem je dostala od různejch lidí, jednak by pro potenciálního kupce vůbec nic neznamenali. Člověk má taky mnohem větší potěšení, když něco sbírá kousek po kousku, než když to dostane všecko naráz! 11 melounů, csss... Ten chlápek teda dodal slovům *herní byznys* úplně novej rozměr... *7*
-
-
Už když si člověk říká "a co kdyby", ty to nějak rozsekneš *15* (Ne, že bych neměla plyšáky, ale... *15* )
-
-
Můj dědeček sbíral věci od popelnic a taky existoval *3*
-
Ale co? Nikdy sem nic jinýho nesbírala, a tak sem použila aspoň tohle... Sbírat můžeš cokoliv, princip je však vždycky stejnej.
-
-
Tak jestli on brousil tu sbírku jako ty, ty plyšáky, tak už jí nechci.
-
Kdo by taky chtěl tvoji sbírku uslintaných plyšáků. Šak počkej, ještě se jich ráda zbavíš, až tě budou tlačit do zad při se…. Ehmm teda čtou to i děti?
Jinak si samozřejmě dělám srandu, taky jsem si hrál s maňáskama, když mi bylo pět:-) -
-
Tak on hlavně diskusni.troll se hodně moc snaží, aby reagoval jako holka, takže používá ty stereotypy jako sbírka plyšáků a tak. Docela zábavný *2*
-
-
Třeba je to s trolem, jak s pověstí - sem tam nějaká ta pravda. Třeba má opravdu svou bandu plyšáků, který ho tlačej do zad při se... a ku*va, zase ty děcka.
-
Do prdele, já jsem tady dlouho nepsal, takže tyhle novoty neznám. Za mě tady byl troldiskusní a tím to haslo:-)
-
-
V poho, je to pořád při starym, akorát se převoperoval na holku no :)
-
-
Mopped - Jako neříkám, že si s něma ještě hraju, to jako vůbec... *15* Ale prostě je mám vystavený, spolu se spoustou vzpomínek a z nostalgie. Stejně jako ty máš možná schovaný svoje angličáky z dětství... Nebo jsi je prostě jen tak naházel do popelnice? *8*
Robotrole, koukám, že u tebe též vše při starém... Pořád žiješ v omylu! *4*
-
-
-
-
-
-
Předpokládám, že ze zahraničí to nikdo nekoupí, protože spousta obalů a příslušenství bude jen italsky.
-
-
pochybuju, leda u novějších her, ty starý jsou vícejazykový včetně obalů
-
-
11? Tak to om*daj pápeža a všetky jeho ovce *8*
-
Jak tu čtu rýpavé komentáře, že na tu sbírku člověk určitě naláká nějakou holku, tak budu sice nejspíš souhlasit, ale zkuste říct, že jste za ni dali 11mega. Myslím, že to už by pozornost některých upoutalo *4*
-
-
Penize jsou relativni. Pro jednoho je 11 kouli normalni numero, s kterym se casto setkava, druhej ma na konte 5000Kc, treti hypoteku- dluhy. Nicmene je dost lidi, kteri maji, ale jde o to jestli take maji tak MOOOC radi sbirku her. Tatí kup miii, prosííím.
-
samozřejmě myslím souhlasit s ironií a sarkasmem....
-
-
Nie ...
-
Michale, tak nějak jsme se rozešli "na půl cesty" a já ti dlužím jedno pivo *5*
-
Kdo na to má a koupí, neprohloupí, protože tohle bude mít jednou ještě větší cenu. Za čas už tu nebudeme mít skoro žádné krabičky a media a všechno bude přes net, bohužel.
-
-
Tak kdyby to někdo koupil a prodával po kusech, tak se mu ta čáska vrátí několikrát.
-
-
To by ma zaujimalo ci tam ma nekde Albion... ;))