Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jo! Bylo by zajímavé ničit cíle zbraní, co by střílela třeba směs vlašských a lískových jader.
  • zajimave ze jmeno Keshe najdu zrovna tady... :) inu Cesi sou zvidavy narod, proto je ten clovek tak oblibenou temou v CR...
  • Vidim,ze multikulti hlupaku je tady pozehane *15* .
  • korok
    Inu proč ne, třeba to bude dobrá sranda. Z těch videí co jsem viděl mi to přijde jako docela zajímavá futuristická střílečka. To že to není made in USA neznamená že to musí být nutně špatná věc.
  • mohli prijít s necím originalnejsim, treba nejaka budovatelska strategie kde mužete postavit jadrovou zbran a pak nicite vybrane cile nebo ovladnete zemekouli
  • bude to pekna B az C picovina to je jasna vec...
  • mas ho to tu v diskusii staci nebyt slepi
  • Iránu fandím ... bestak jsi tu byl odtama vyexportován a šíříš islám! Zničit! *1*
  • Vrook
    Asi tak.. A tyhle lidi maj tak co řikat o propagandě. *15*
  • zaujimave jak nikomu nevadi ze maju v rukach jadrove zbrane ludia pre ktorych ani nabozenstvo neni svate ale len obycajny nastroj na oblbnutie mas
  • Magister_Peditum
    Vždycky se pobavím, když čtu tyhle internetový výkřiky spravedlivého rozhořčení. *1*
  • Magister_Peditum
    A možná přijde i Aštar Šeran.
  • MidnighT91
    http://www.youtube.com/watch?v=XUSiCEx3e-0 Souhlasím, americká vláda jsou prasata i s celou OSN...
  • USER47
    Vypadá to tedy ještě mnohem hůř, než jsem čekal...
  • co takového máš na mysli, chtel bys aby nejakej náboženskej fanatik mel v rukách jadrový zbrane?
  • Buďto ji bloknou nebo bude obrovská kritika a že to není podle faktu atd... A že je to propaganda jejich režimu... Ty sv*ně americkoá jsou schopní všehu, když si sami zníší dvoujčata...
  • Ty jsi dobrej de*il. Víš ho*no jak to bude vypadat a budeš hned urážet? To jew to samé, jako kdybych řekl, že nebudu hrát americké sra*ky, ale to bych pak nehrál téměř nic...
  • Íránu fandím, to co jim provedli amíci a británie je svinstvo, nedivil bych se, kdyby USA tu hru u nich bloklo nebo pošpinilo, jak to v současnosti předvádí i v CNN
  • fizola
    Dufam ze im to vyjde, prelomia sa zasa nejake lady aspon...
  • Souhlas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit