Přejít na výpis diskuzí
Nechte se unést CryEngine 3 stealth projektem Abduction
6.11.2012 | Petr Poláček
18 příspěvků
-
blogísek? to je slovo z gaybaru, nebo ne?
-
-
Bleskovky bych nahradil zprávičkami a článek by se jmenoval článeček atd...
To by byla nádhera *15* -
-
Nemyslel jsi náhodou - To by bylo hezoučký!?
-
-
mimisek voe.
-
-
"Blogísek"
To je teda slovo *11* -
Koukám na to o nepřijde mi na tom nic unikátního, možná je to jen můj pocit, ale i ta jedna chodba by se dala udělat mnohem pěkněji a to nejen z hlediska grafiky, ale i hratelnosti. Překvapuje, mě že tady na tiscali je prostor na takovéhle věci :)
-
-
ved skús to ... nástroje máš k dispozícii. V dobe čistého konzumu si vážim každého kdo sa rozhodne urobiť niečo podľa svojich predstáv a nesedí iba na pohovke a ťahá páčky.
-
-
po komplexnim dishonored me jen tak nejaka stealth hra z vlastniho pohledu neoslovi :)
-
No to co jsem viděl v Crysis 3 MP Alpha tak zase nějaká ohromná sláva to nebyla, ale to snad tím, že je to zatím jen ve verzi Alpha.
To však ale netvrdím to, že s tímto Enginem se nedají vymyslet krásné psí kusy. -
Nevyzerá to na nič iné ako narýchlo naplieskaný mod (vrátane textúr z CE3) do Cryengine3.
A takto sa robí biznis na Kicstarter *5* -
Uz ted se jim to hryze....natoz az to vyjde *1* Hw naroky 2*i7 64gbram a 6*690gtx..suuuper *5* *8* *15* *15* *15*
-
-
Jestli to bude na konzole tak ti to zvládne i lednice :D
-
-
stealth? bože jen to ne. A když už tak s možností to taky ignorovat a hrát to normálně
-
-
CoD fanatik?
-
-
Batman fanatik?
-
-
Volove *1*
-
-
Proč do toho zase s_reš CODčko, ty mamlasi?
-
-
-
Abduction? to slovo vidím poslední dobou všude...