Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak kde jsou ty super zpravy z E3 Xkram nic co prave jsem se vratil z jedne akce vyznamneho vyrobce hw a prislusenstvi. Konstatovani manageru smerem ke konzolim a trendu na co se v pristich letech vyrobci HW zameri bylo jasne, konzole jsou mrtve vyrobci HW se budou soustredit predevsim na prenosna zarizeni a PC hrani...
  • to jsou kecy proboha *7*
  • Jakmile potřebujete vydat 6ti minutové video abyste lidem vysvětlili proč to proboha vypadá tak jak to vypadá, není asi něco úplně v pořádku.
  • mě se ten design xboxu moc líbí. Jednoduchý, hezký linie
  • s.hih
    Xbox ONE je vzhledem opakem PS ONE, velky,hranatý proti malému,oblému a ještě si MicroSoft nedal ani práci s názvem ONE. Kdyby japonci měli koule, tak mohli do E3 zatrolovat a oznámit,že nové PS4 se bude jmenovat PSX 360 *1* *1* *1*
  • no jo všichni už jste viděli PS4 tak víte jak vypadá :D je to směšný... Fakt nevím co chcete každá konzole byla více či méně jenom krabice a nevím co vám na X1 vadí nic extravagantního a navíc to zapadne pěkně pod televizi a k nábytku...ale já vím všichni by jste chtěli růžovofialovou kulatou cosi chápu vás :D
  • Vzhled je snad to poslední co mě na X1 zajímá. Měli by vysvětlovat důležitější věci a ne tohle -.-
    • jako treba jakou ma pro zakaznika vyhodu ze si nemuze vymenit HDD? ze nemuze prodat nebo darovat svoji koupenou hru nekomu jinemu? ze "nextgen" konzole jeste ani nevysla a uz ma o proti prumernemu PC zastaralou konfiguraci? nebo co hracum prinese 24/7 dohled kinectu nad jejich obyvakem? no to by meli *3*
  • přinde mi vtipné, jak mají milion keců o tom, jak dva roky přemýšleli nad designem, vytvořili mrtě různých designů, a pak to stejně poskládali do jednoduché oničem krabice. všehovšudy mi je to fuk, nejsem konzolista, ale takové promo kecy vývojářů, kde se všichni plácají po rameni, jak jsou dokonalí, jsou vždy spíše směšné.
    • Robotron3
      To je spíš smutný, když si člověk uvědomí ty platy několika designerů během dvou let, kteří přišli se stovkami návrhů a pak vybrali krabici. To co by jim každej ňouma navrhl za pět minut, oni na tom prošustrovali miliony.
      • Típku, tebe idu hovinka normalne z pusy. Ses moudry ako niaky dementator :D. To co za kraviny tady lidi popisou je nenormalni: Priklad: Aby microsoft 1000 krat meral a pak jednou urez je fakt dementni, proc vrazaji vsechny ty miliony do dizajnu kdyz lidi maji radi uz ted dizajn PS4... ale to uz je akademicka filozofie ktera chce iny level retardace :D :D :D . A aby prisel jeden s dizajnem za 5 minut to je ako niaka poobedni stolice.... A lidi mu to jeste lajknou :D ....

P.S. Lidi vy jste neskutecni, to z vas dela ta trava?
        • travu kouril dav roky designer MS a pridali se lidi z managementu pac jinak by takovou VHS hruzu neschvalili
      • Tak tohle tvrzení chce buď silnou odvahu, nebo totální neznalost industriálního designu.
        • Robotron3
          Beru tu odvahu.
          • Spravne obcas se najde treba jen jeden z davu co krali rekne ze je nahy!
  • Tak co to tady pročítám, tak souhlasím jen s Walltarem. Jinak mě dokáží pobavit komenty typu: hrozný Xbox One je pro casula hráče a skvělý PS4 cílí na hardcore *1* Tohle je opravdu kravina...
  • Konzole (jakékoliv) nemusím, nezajímají mě. Ale přijde mi docela divné, že někomu záleží na tom JAK VYPADÁ. Přece to není věc do vitrínky, ale jen nutná krabice na hraní her. Důležité je snad to, CO UMÍ.

Video jsem neviděl.
    • spoock
      U mě je důležitá hlavně funkčnost, třeba vnitřní uspořádání, k němu u nového Xka nemůžu říct ani popel, snad jen škoda, že není sestrojen pro vertikální umístění, zatím jsem měl takhle ustaveny všechny konzole, no uvidíme, co ukáže SONY.
    • walltar
      Tak s tím bych nesouhlasil ... já třeba bedny na PC kupuju podle toho jak vypadají ... je to pro mě jeden z těch důležitějších ukazatelů při koupi PC skříně ...

A stejně to tak bude i u konzole ... pokud mě má něco stát v obýváku u TV tak chci aby to nějak vypadalo a zrovna konzole má tu nevýhodu, že si člověk moc vzhled nevybere, narozdíl od PC. On si vlastně člověk u konzole toho moc nevybere ... max jestli bude platit hotově, nebo kreditkou.
      • Vybírat PC skříň podle vzhledu?

Pochopím u frikulínů, kteří chtějí ohromit kamarády blikajícím cirkusem extravagantních tvarů a faceliftem mimozemského skřeta, bez ohledu na vnitřní uspořádání a materiál. Ti ostatní vybírají podle materiálu (je rozdíl, zda je použit tlustý hliník nebo "papírový" plech), podle co nejlepší dosažitelnosti "wind tunnel-u", podle kvality zpracování, podle snadnosti/účelnosti montáže komponent.

Špatná bedna = přehřívání a hluk.

Samozřejmě, že existují i PC skříně, které přes svůj futuristický vzhled splňují přísné požadavky na kvalitu. Ale takové tisícovku nestojí.
        • walltar
          Já teď třeba mám Fractal Design Define R3 design byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem ji koupil ... a není to špatná bedna. Pro mě je důležité, právě aby bedna byla čistá, jednoduchá a s hladkýma dvířkama, které mají minimum znaků a nápisů, nesmí mít boční okno a musí být černá. Nevím co myslíš futuristickým designem, ale pochybuju, že zrovna R3 je nějak futuristická.

Ale psal jsem, že vzhled je jeden z ukazatelů pro výběr skříně, ne že je to jediný ukazatel.
          • Na druhou stranu tahle bedna není zas tak zásadně designově odlišná právě od Xbox One. A je mimochodem moc pěkná, stejně jako Xbox One - ono je to složité vysvětlovat laikům, ale udělat něco jednoduchého je mnohdy mnohem náročnější, než udělat nějaký přeplácaný cirkus.
        • conflig
          Aby skříň vypadala hezky neznamená, že musí blikat a svítit
      • Jenze u toho PC je rozdil v tom, ze si muzes ten obal vabrat v zasade nezavisle na tom, co je uvnitr, zatimco u konzole vybirat na zaklade vzhledu uz je zaroven spjato i s tim, co je uvnitr.
        • walltar
          Ale zase oproti PC má hodně lidí konzoli v obývacím pokoji, takže potom je zase vzhled o něco dúležitější. Ono stejně mě příde, že s konzolema je to trošku jak s grafickýma kartama ... dva tábory fanboyů, kteří bojují za svou značku a kupují bez rozmyslu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit