Přejít na výpis diskuzí
Nechte si od Microsoftu vysvětlit design konzole Xbox One
31.5.2013 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Tak kde jsou ty super zpravy z E3 Xkram nic co prave jsem se vratil z jedne akce vyznamneho vyrobce hw a prislusenstvi. Konstatovani manageru smerem ke konzolim a trendu na co se v pristich letech vyrobci HW zameri bylo jasne, konzole jsou mrtve vyrobci HW se budou soustredit predevsim na prenosna zarizeni a PC hrani...
-
Hele možná ti to přijde jako šílenost, ale ano, existují jedinci jako já, kteří celý den koukají do PC, přijdou domů dělají boční práci zase na PC a při představě, že bych tam měl trávit i čas při hraní je na palici :-). Proto mám konzoli. Ale proti PC absolutně nic nemám, aby tady zase nějaký trololo nevyšiloval :-).
-
když vezmu poměr času strávený ve hrách za rok, tak by to bylo 70% PC, 20% PS3 a 10% Xbox *3*
-
to jsou kecy proboha *7*
-
Každý má jiné preference. Já už si "relax" s počítačem představit neumím.
-
jako treba jakou ma pro zakaznika vyhodu ze si nemuze vymenit HDD? ze nemuze prodat nebo darovat svoji koupenou hru nekomu jinemu? ze "nextgen" konzole jeste ani nevysla a uz ma o proti prumernemu PC zastaralou konfiguraci? nebo co hracum prinese 24/7 dohled kinectu nad jejich obyvakem? no to by meli *3*
-
Jakmile potřebujete vydat 6ti minutové video abyste lidem vysvětlili proč to proboha vypadá tak jak to vypadá, není asi něco úplně v pořádku.
-
mě se ten design xboxu moc líbí. Jednoduchý, hezký linie
-
Xbox ONE je vzhledem opakem PS ONE, velky,hranatý proti malému,oblému a ještě si MicroSoft nedal ani práci s názvem ONE. Kdyby japonci měli koule, tak mohli do E3 zatrolovat a oznámit,že nové PS4 se bude jmenovat PSX 360 *1* *1* *1*
-
travu kouril dav roky designer MS a pridali se lidi z managementu pac jinak by takovou VHS hruzu neschvalili
-
Na druhou stranu tahle bedna není zas tak zásadně designově odlišná právě od Xbox One. A je mimochodem moc pěkná, stejně jako Xbox One - ono je to složité vysvětlovat laikům, ale udělat něco jednoduchého je mnohdy mnohem náročnější, než udělat nějaký přeplácaný cirkus.
-
A někteří lidi, kteří jako malí hráli na PC, potom celou pracovní dobu seděli u PC sou rádi, když přídou domů, sednou k nabušené mašině, na které nemají outlook ani excel a potom jen Klávesnice, myš, monitor a hry ...
-
Já teď třeba mám Fractal Design Define R3 design byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem ji koupil ... a není to špatná bedna. Pro mě je důležité, právě aby bedna byla čistá, jednoduchá a s hladkýma dvířkama, které mají minimum znaků a nápisů, nesmí mít boční okno a musí být černá. Nevím co myslíš futuristickým designem, ale pochybuju, že zrovna R3 je nějak futuristická.
Ale psal jsem, že vzhled je jeden z ukazatelů pro výběr skříně, ne že je to jediný ukazatel. -
Típku, tebe idu hovinka normalne z pusy. Ses moudry ako niaky dementator :D. To co za kraviny tady lidi popisou je nenormalni: Priklad: Aby microsoft 1000 krat meral a pak jednou urez je fakt dementni, proc vrazaji vsechny ty miliony do dizajnu kdyz lidi maji radi uz ted dizajn PS4... ale to uz je akademicka filozofie ktera chce iny level retardace :D :D :D . A aby prisel jeden s dizajnem za 5 minut to je ako niaka poobedni stolice.... A lidi mu to jeste lajknou :D ....
P.S. Lidi vy jste neskutecni, to z vas dela ta trava? -
Aby skříň vypadala hezky neznamená, že musí blikat a svítit
-
Spravne obcas se najde treba jen jeden z davu co krali rekne ze je nahy!
-
Vybírat PC skříň podle vzhledu?
Pochopím u frikulínů, kteří chtějí ohromit kamarády blikajícím cirkusem extravagantních tvarů a faceliftem mimozemského skřeta, bez ohledu na vnitřní uspořádání a materiál. Ti ostatní vybírají podle materiálu (je rozdíl, zda je použit tlustý hliník nebo "papírový" plech), podle co nejlepší dosažitelnosti "wind tunnel-u", podle kvality zpracování, podle snadnosti/účelnosti montáže komponent.
Špatná bedna = přehřívání a hluk.
Samozřejmě, že existují i PC skříně, které přes svůj futuristický vzhled splňují přísné požadavky na kvalitu. Ale takové tisícovku nestojí. -
Beru tu odvahu.
-
A někteří lidi, kteří jako malí na PC hráli, dneska koukají denně celou pracovní dobu do počítače (resp. notebooku v docku v kanceláři a notebooku na cestě vlakem/busem) a tak se jim ten stroj zprotivil, že hry už jedině na konzoli. :-) Žádné otravné přicházející maily, žádné ikony Excelu a Outlooku, jen gamepad, televize, gauč a hry.
-
Tak tohle tvrzení chce buď silnou odvahu, nebo totální neznalost industriálního designu.