Přejít na výpis diskuzí
Nechte si od Microsoftu vysvětlit design konzole Xbox One
31.5.2013 | Adam Homola
101 příspěvků
-
On je i duvod že někteří prostě na hardware nehledí ale hledí na hry a hratelnost já dávám přednost konzolím protože si na nich hru více užiju a za tu dobu co na nich hraju nemám problém s gamepadem a vyhovuje mi více než klávesnice a myš :)
-
neco jako tohle?
http://ggtriple.wordpress.com/2013/05/21/today-on-reddit-someone-leaks-their-ps4-console-shots/ -
http://smilefacegames.blogspot.cz/
-
Navíc Kinect tu byl už na X360, přehrávání filmů taky, internet taky .... krom TV tuneru. To je tak velkej problém ? Proč mít TV obskládanou 5 krabičkama když můžu mít jednu. Mě to je šumák já na XBOXU jen hraju. Pokud vám to vadí pak asi budete zklamaní ze směru kterým se lidstvo ubírá (snaha věci zjednodušovat).
-
Pokud v herní oblasti to zůstane stejně jako do teď na XBOX 360, tak mi to jestli z toho dělaj multimediální centrum je u zadní části těla. Pokud to nijak neovlivní kvalitu hraní. Ja nevím považuju to jako přídavné věci .... převážně jsu stejně na PC.
-
On tenvzhled je asi to poslední, co je na té konzoli špatně.
-
tuny her mas naopak na PC na konzolich par exclusivit v dnesni dobe zcela postradatelnych na PC mam tak dlouhy seznam her co si chci zahrat ale neni na to cas ze najaka omezena konzolovka mi vubec nechybi nehlede na to zemam rad strategie a to bych na konzoli mel totalniho smolika MMO hry rovnez ano to se bavime o celem zanru ...
-
Já bych nikdy místo PC konzoli neměl ... ale pokud by bylo do roka třeba 10hratelných her na konzoli co nejsou na PC tak bych přemýšlel o tom jestli si nepořídit oboje. Uvidím jak to bude se hrama na nové konzole ... ale nečekám, že by se v tom co produkujé součastná AAA scéna 10 takových her našlo.
-
taky bych se stydel mit na hrani misto PC doma konzoli
-
Pokud musí designeři svůj design vysvětlovat, tak je něco hodně špatně. Dobrý design mluví sám za sebe. Tenhle říká: "fuj".
-
Hmm tak si to teda zrekapitulujeme ... motáš se kolem PC dekádu, ale máš s nima "věčně nějaký s*aní" ... osobně si nemyslím, že je to problém PC. Já se PC zabývám taky podobně dlouho, ale věčně problémy nemám. Tak 1x za půl roku co musím něco vyřešit a jinak bezproblémový provoz. Ono to možná bude "jak si to člověk udělá, takové to má" *3*
-
Nepovidej
-
Zalez trolí pako.
-
Neříkám, že si s "radostma", který s PC přicházej, nedokážu poradit, šašku. Dokážu, ale je to vopruz. Do servisu jsem PC nenesl v životě a to už se okolo nich motám víc jak dekádu.
-
Oooh baby baby oooooh *3*
-
Tak ale za 13-15K už postavíš použitelné PC co nepojede ty hry zase tak špatně ... ale co mě spíš zajímá, kolik lidí, kteří mají konzoli nemá vůbec PC. A pokud mám nějaké PC tak kolik mě stálo? A když bych potom sečetl cenu konzole a cenu toho PC tak jestli už se nedostanu k ceně blízké High End PC ... já odobně třeba PC potřebuju takže kupovat PC + konzoli se mě nevyplatí ... pokud by teda na konzoli nezačali vycházet nějaké lepší hry (čehož se zatím nebojím), potom by se možná vyplatilo mít oboje, ale doteď to byli jedna max 2 hry, které mě na všech konzolích zaujali ročně a nevyšli potom na PC. A stejně teď mám myslím na seznamu kolem 10her na PC, které jsem si ještě nestačil zahrát.
-
Tak ta cast o koleckach a aportovanim me dostala *1*
-
LOL na konzole, bez se schovat ty chudaku prosimte...lol na konzole pry..ahaha
-
Ono já se s instalacemi her často nervuju, PC musíš někdy dokoupit hardware, ale jak se tu píše za těch 13- 15 high-end nepostavíš.
A HLAVNĚ konzole hry. -
Ani jedna z her na kickstarteru ktere me zajimaly nebyla ohlasena na konzole. To uz vic veci vyjde na apple ;-)
Ale je pravda ze kinectem ovladana jizda na praseti na PC nevysla, pokud mas rad tento druh her uzij si je.