Přejít na výpis diskuzí
Nechte si od Microsoftu vysvětlit design konzole Xbox One
31.5.2013 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Protože na konzole máš tuny nehratelných sraček, které stejně někdo portne na PC a pokusí se ti je prodat za půlku ceny ... trošku sem tě opravil. *3*
Nevím, ale já sem ještě neměl problém s nedostatkem her na PC ... ale možná je to tím, že nehraju konzoloidni sračičky co vydrží člověku jeden den. -
Ale což o to, že to má krabicoidní tvar. Jen kdyby to nebylo až tak moc hranaté a nudné. Lidi maj rádi kulatější věci *4* By mohli prodávat edici "cihla", která by se dala zabudovat přímo do zdi.
Mně by se líbilo, kdyby nové konzole měly kolečka. Představa, jak se mi xbox prohání po bytě ve snaze identifikovat osobu, co nakoukla do místnosti... nebo prostě jen tak... *15*
"Xbox, go fetch!" "Good boy, here's the used game" *2* -
protože na konzole máš tuny her o kterých si můžeš na pc jen zdát
-
fuj hnusný vzhled. Je už dlouho jasné že ps4 todle vyhraje, ale tím vzhledem si to microsoft úplně zabil. Už se těším jak do toho bude lidem padat prach.
PS4 FTW -
Představ si, že výrobce auto na předváděčce svého nového a velmi očekávaného auta bude celou dobu mluvit o vestavěný TV v tom autě.
Tady je krásně vidět že M$ už nemíří primárně na hráče ale na "obyčejné" lidi co budou Xbox1 používat jako multimediální centrum. -
haha a k čemu ti ten kompl bude? co si na něm zahraješ? Nic, pořádný hry vycházejí na konzole *3*
-
Kdyby bylo na mě tak udělám konzoli co vypadá jako tohle ... http://fractal-design.com/downloads/FD-CA-NODE-605-BL_1.jpg
Zasunul bych to do šuplíčku pod TV a neměl bych problém se vzhledem, protože by většina lidí ani nevěděla, že nějakou konzoli mám ... -
Mně se to celkem líbí a snad i díky tomu hranatýmu tvaru a nahoře díky tomu žebrování to bude mít dobrý chlazení!
-
Presne ty *1*
-
Myslíš ty mega věže na 50 CD, dvě kazety a ten hnusný, plastový vzhled? *1*
-
Tak to je v klidu, porad muzou prijit se vzhedem ala gramofon, nebo hi fi vez z 90 let *3*
-
Me bude stacit kdyz PS4 nebude vypadat jako prvni generace videorekorderu.
-
Měkké je? hezký :)
-
Mimochodem. Vy už víte jak bude vypadat PS4? Já ne, aby pak ti samí, co se tu smějou Xboxu, že vypadá jak obyčejná krabice (dle mě ideální tvar, který se dá v podstatě pod televizi a na to člověk pak může dát ještě neco, narozdíl od předchozí generace), aby pak nebrečeli, že PS4 bude stejně hnusná krabice:)
-
Tak to poprosím o vysvětlení, v čem je PS4 "pro pořádné", moc rád se směji;)
-
Plus bych taky řekl, že připojit pc k televizi není žádný problém ... takže nějaké argumenty Tv vs monitor jsou totálně mimo ... pokud vážně chci hrát na gauči v obýváku tak to jde s Pc Stejně ... akorát většina lidí co má PC tomuhle stylu hraní moc nehoví.
-
Prostě uživatel, co umí zapnout a vypnout. No tím bych se moch nechlubil;)
-
Jo přemýšlím nějak podobně ... akorát mám se stavěním PC menší problém ... jě tam někdy až moc věcí na výběr. Teď se chystám na stavění HTPC/Fileserveru a poslední sestava mě vyšla asi tak na 20K *1* ... za disky se holt platí.
-
Pokud high-end považuješ pc srovnatelné s konzolí "nové" generace", tak za desítku to postavíš. Navíc bude nejenom mnohonásobně využitelnější než konzole. Navíc monitor, kvalitní monitor, stále stojí méně než kvalitní televize, kterou konzoláři tak rádi opomíjejí v nákladech na hraní.
-
Na to máme jeden takový výraz ... noob. Já mám každé PC tak kolem 2-4 let a nikdy s ním nemám věčně nějaké sraní. A když už je nějaký problém tak ho vyřeším asi tak za 10min. Holt kdo umí ten hraje a kdo je noob má pořád problémy a nosí PC do servisu.