Přejít na výpis diskuzí
Nechte si od Microsoftu vysvětlit design konzole Xbox One
31.5.2013 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Hmmm takže když se Smart TV umí připojit k internetu a používat nějaké ty aplikace, tak už to není zařízení které je dělané převážně na sledování televize? Já měl za to, že se jedná o vedlejší funkce, které můžeš a nemusíš používat pokud nechceš. Takže pokud je nemáš rád tak je nepoužiješ.
-
Ono kdyby nějaké opravdu high-end konzole začaly vycházet, tak by se ti protočily panenky nad tou cenou ,-)
Za 10 - 12 litrů dáš dokupy PCčko, kterému se tento nový xšrot nebude mít možnost nikdy vyrovnat... výkonem, flexibilitou, možnostmi, ničím. -
A dneska high-end PC vážně není levnější než konzole.
-
S PC je věčně nějaký s*aní, přestávaj mě bavit. Zlatá konzole, píchnu to tam, hraju.
-
Mně by stačilo vědět, proč bych si měl kupovat nějaké "ultimátní zábavní zařízení", když si mohu na míru a za méně peněz sestavit PCčko, které bude umět všechno líp?
Jasně, staré verze PS3ky uměly ripovat SACD disky do DSD formátu, ale to je tak opravdu vše, co kdy bylo na konzolích zajímavé... *2* -
TV, TV, TV, TV, Game, TV, TV, TV, Sport, Sport, TV, TV tak nějak to bylo ne?
-
Když už konzoly tak PS4! Mikřisot je jedna velká k ....
-
Oprava pro "pořádné hráče".
-
Mě by stačilo video proč si vlastně kupovat konzoli, když můžu mít PC ... *3*
-
Dle čeho soudíš že PS4 bude pro starší ?
-
xbox1 je za 18 a PS4 bez dvou za 20 *3*
-
jeste vydaji videa: "Proc je pro hrace prospesny kinect a proc by kameru nemeli hraci prelepovat paskou." , "Proc jsou socialni funkce pro hrace nepostradatelne?" , "Nemoznost vymenit HDD je vyhoda!" a "Hry za plnou cenu jsou lepsi nez hry z bazaru."
-
Mě se osobně ten design nového Xboxu líbí ... jednoduché, černé a hranaté. Narozdíl od předchodího Xboxu bych se tuhle konzoli nebál postavit do obýváku k TV, nebude tam trčet. Jediné co bych jim vytknul je lesklý plastový povrch ... osobně bych radši volil černý škrábaný hliník. Imho vypadá mnohem víc jako HTPC a mnohem míň jako levná plastová hračka, což je určitě plus.
-
Mě XO nepříjde jako špatná věc, jenom je třeba si uvědomit, na koho to cílí. Prostě už to není pro ty pořádné hráče, proto ty tu bude PS4, ale prostě pro jiný typ lidí. Nic víc, nic míň *4*
-
bych raději viděl z jakých verzí vybírali...každopádně vzhled je to poslední co by mi při pořizování XO vadilo.
-
Aha že bych zaspal dobu ? Konzole už nejsou o hrách ? No jo časy se mění .....
-
Vydat video vysvětlující proč je konzole hnusná snad mluví samo o sobě, ne? *1*
-
Řikal jsem hned ,že je to ten dnešní hnusnej microsoftí dlaždicovej design jak metro a voni se tim ještě chluběj, že se inspirovali rozhraním W8 *11* jinak samé PR krasožvásty " koncept nového Xboxu se točí kolem jednoduchosti....jak to udělat co nejjednodušší, " přeloženo z reklamštiny: co nejlevnější...
-
Každý má jiný vkus a chápu, že se to nemusí líbit všem, ale já s tím nemám problém. Dle mého konzole nemá být vrchol umění, ale má zprostředkovat hraní her.
-
Slusna lobotomie :D