Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Ale zase oproti PC má hodně lidí konzoli v obývacím pokoji, takže potom je zase vzhled o něco dúležitější. Ono stejně mě příde, že s konzolema je to trošku jak s grafickýma kartama ... dva tábory fanboyů, kteří bojují za svou značku a kupují bez rozmyslu.
  • Jenze u toho PC je rozdil v tom, ze si muzes ten obal vabrat v zasade nezavisle na tom, co je uvnitr, zatimco u konzole vybirat na zaklade vzhledu uz je zaroven spjato i s tim, co je uvnitr.
  • no jo všichni už jste viděli PS4 tak víte jak vypadá :D je to směšný... Fakt nevím co chcete každá konzole byla více či méně jenom krabice a nevím co vám na X1 vadí nic extravagantního a navíc to zapadne pěkně pod televizi a k nábytku...ale já vím všichni by jste chtěli růžovofialovou kulatou cosi chápu vás :D
  • Robotron3
    To je spíš smutný, když si člověk uvědomí ty platy několika designerů během dvou let, kteří přišli se stovkami návrhů a pak vybrali krabici. To co by jim každej ňouma navrhl za pět minut, oni na tom prošustrovali miliony.
  • Vzhled je snad to poslední co mě na X1 zajímá. Měli by vysvětlovat důležitější věci a ne tohle -.-
  • přinde mi vtipné, jak mají milion keců o tom, jak dva roky přemýšleli nad designem, vytvořili mrtě různých designů, a pak to stejně poskládali do jednoduché oničem krabice. všehovšudy mi je to fuk, nejsem konzolista, ale takové promo kecy vývojářů, kde se všichni plácají po rameni, jak jsou dokonalí, jsou vždy spíše směšné.
  • Tak co to tady pročítám, tak souhlasím jen s Walltarem. Jinak mě dokáží pobavit komenty typu: hrozný Xbox One je pro casula hráče a skvělý PS4 cílí na hardcore *1* Tohle je opravdu kravina...
  • Tak to potom jo!? *1*
  • spoock
    U mě je důležitá hlavně funkčnost, třeba vnitřní uspořádání, k němu u nového Xka nemůžu říct ani popel, snad jen škoda, že není sestrojen pro vertikální umístění, zatím jsem měl takhle ustaveny všechny konzole, no uvidíme, co ukáže SONY.
  • Cosi
    Pokud bude PS4 stejně hnusná krabice tak se budu smát i jí.
  • walltar
    Já mám o konzole zájem, akorát už od PS1 čekám, kdyy někdo udělá nějakou pořádnou. Plus není nad to si trošku do konzolistů rejpnout. *5*
  • walltar
    Nevím co je MK9 ... Mark 9 to asi nebude co?
  • walltar
    Tak s tím bych nesouhlasil ... já třeba bedny na PC kupuju podle toho jak vypadají ... je to pro mě jeden z těch důležitějších ukazatelů při koupi PC skříně ...

A stejně to tak bude i u konzole ... pokud mě má něco stát v obýváku u TV tak chci aby to nějak vypadalo a zrovna konzole má tu nevýhodu, že si člověk moc vzhled nevybere, narozdíl od PC. On si vlastně člověk u konzole toho moc nevybere ... max jestli bude platit hotově, nebo kreditkou.
  • kdyz uz y, tak tvrde a vsude, nacpeme ho uplne vsude.
  • Konzole (jakékoliv) nemusím, nezajímají mě. Ale přijde mi docela divné, že někomu záleží na tom JAK VYPADÁ. Přece to není věc do vitrínky, ale jen nutná krabice na hraní her. Důležité je snad to, CO UMÍ.

Video jsem neviděl.
  • Tak proc lezes na clanek o konzolich?! Kdyz o ne nemas zajem?
  • Tak toto by si naozaj mohol vysvetliť ako myslíš. Neviem o tom, že by MS povedal, že na XO sa nebudú dať hrať hry alebo že by to bola o niečo menej herná konzola ako X360. To, že to bude ponúkať aj ďalšie služby, funkcie (z ktorých si tu užijeme asi len málo - žiaľ) je snahou získať aj širšie spektrum zákazníkov.
    A rovnako nemám pocit, že v Sony by sa nesnažili ísť cestou multimediality a ponúkania aj ďalších funkcií okrem hrania. Či na to je dvojitý meter?
  • Protože na PC se stráááášně dobře bude hrát ta MK9 že? *1*
  • Vím že to sem nepatří,ale od kdy je League of Legends pořádná hra?Neříkám že je špatná, ale jsou spousty lepších her ;)
  • Neviem, zrovna toto mi príde ako výsostne individuálna záležitosť. Osobne s tým dizajnom nemám nejaký zásadný problém. Jednoduchý, čistý tvar, bez nejakej špekulácie alebo dizajnérskych výstrelkov, kombinácia matnej a lesklej čiernej je zaujímavá. Hlavne nech je dobre vyriešené vetranie (čo na pohľad vyzerá, že je).
    Keby prišli s nejakým extravagantným dizajnom, tak sa rovnako nájdu ľudia, ktorí s tým budú mať problém. Myslím, že voľba konzervatívneho/sterilného/retro štýlu je lepšou cestou ako skúšanie dizajnérskych kreácií.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit