Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Neříkali náhodou, že by to rádi viděli v jižní Americe? I když si to vůbec nedokážu představit jak tam běhá někde u Máyských památkách(i když to má určitou spojitost). Rád bych ho viděl zas někde v Asii, ale já si myslim, že-pokud je to poslední díl série-tak si zahrajem kousek za Altaira, kousek za Ezia a kousek za Desmonda a možná i kousek hned za všechny tři ve stejný době.
  • Reakce na Zoukiho, nevím proč to skočilo sem, sorry.
  • A kde jinde by to mělo bejt? Kolik lidí by asi tak přišlo na půlnoční prodej do Horní Dolní??? Už takhle se tam sešlo jen něco málo přes 200 lidí. Nebuď tak zhrzenej. A pokud jsi si nevšiml tak hlavní události české historie se točí kolem prahy. Je to evropská metropole...
  • Amylee.Anderson
    Co maj všichni s tim Egyptem? To taky neni moc křesťanské místo v jeho čase a posunout se v čase dozadu mi přijde nepravděpodobný-...
  • Sníh? Jen to ne .. Starověký Egypt by byl ideálním místem a skvělým i nástupce třetího dílu. Koně vyměnit za velbloudy, středověk vyměnit za starověk, vrátit se do dob Kleopatry Nefertiti ... já si myslím, že Egypt by byl ideal.
  • a čo by si tam chcela robiť? váľať sa v snehu? :) ak myslíš obdobie vikingov, tak to je námet skôr na stratégiu a navyše škandinávia nie je veľmi pobožná a v AC ide o boj proti kresťanom/templárom
  • Hlavně že nějaké Game Expa a nvm co eště se děje v ČR ... někde v německu nebo kde max
    A stejně nemam problém jezdit do prahy XD
  • Nejsi ty debil? já jsem ostravak a myslám si že Praha by byla ideální, i když by mohla být sranda pobíhat po ostravě a killit cigany. *11*
  • Jazz
    Jdi do anusu s Prahou, vsechno se musi tocit kolem podelane Prahy, vsechny souteze a pulnocni prodeje, nikde jinde to nemuze byt, protoze panum Prazakum se nechce vstavat ze zidle *10*
  • Kriste jen to ne !
  • tu prahu si umim perfektne predstavit ale to nam kluci z Ubi fakt nesplnej
  • Amylee.Anderson
    Egypt nebo asie? Kriste jen to ne, nejradši bych zůstala v Evropě. Třeba nějakou severskou zemi, sníh a tak :)
  • A což takhle Praha? Budov, věží a všeho možného k lezení je tu habaděj. A kdyby se podařilo vytvořit atmosféru středověké Prahy aspoň stejně dobře jako Itálie v minulých dílech... No ňam ňam *2* .
  • ja mam Ezia taky rad ale uz proste ne..chce to zmenu, chci se zas podivat jinam ...Egypt vede ;)
  • nakoniec nás chlapci z ubisoftu preštia a ukáže sa, že to bude facebookovská hra *1*
  • ja prave japonsko nesnasim, treba kvuli tomu nehraju Shoguna 2 (jinak technicky perfektni hru) a mrzi me ze takhle neudelali az Mediavel II protoze klasickej stredovek mam fakt rad ale Japonsko proste ne :)
  • Chybí mi nějaká podobná akční hra z prostředí středověkého Japonska. Hrát za samuraje nebo nindžu...to by bylo super. Tak si nechám zajít chuť a budu trávit čas u shoguna 2. :-)
  • ja bych nejradsi dalsi dlc k assa 2 jelikoz sem si strasne oblibil Ezia
  • ano rozhodně egypt nebo asie, zahrát si pro změnu v husté džungli za ninju assasina by nebylo k zahození, zajímalo by mě co mají mínusáci proti egyptu
  • Doufám, že se to bude odehrávat ve Starověkém Egyptě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit