Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No však uvídíme, vyslovit svůj názor mohu ne? :-) I jsem ho zdůvodnil, máš právo nesohlasit a čas nám ukáže :-)
  • Nedelal jsem preorder, bylo mi dopredu jasny ze kdyz budu chtit zaplatit krabici za 40 dolaru a upisu se na 15 dolaru za mesic tak se branit nebudou. *5*
  • grinderman
    Reklamni kampan a investice do TOR je od EA urcite daleko vetsi (nekde jsem snad cetl, ze do te hry investovali nejvice ze vsech her, ktere kdy produkovali) a predpokladam tedy, ze se EA/Bioware o hru bude nalezite starat a updatovat/opravovat ji minimalne stejne casto jako se tomu deje u World of Warcraft.

Pises, ze se Mythic/Bioware nepoucili ze svych chyb a hra dopadne stejne jako WAR. Na zaklade ceho tak usuzujes? Videi? Bety? Tohle je prece neco, co se da posoudit az po delsi dobe. Nevim nakolik je beta obsahla, ale silne pochybuju, ze je tam pritomen nejaky endgame content, ktery hraje pomerne dulezitou roli v osudu hry, jenz ty sebejiste prorokujes uz dva mesice pred vydanim hry.
  • *4*
  • sugyn
    Nevim proc lidi nadavaji na grafiku, me se treba libi je tak trochu Kotorovska ale tak nejak prijemne.
  • Nahoře. Klidně bych se s Tebou vsadil, ale nerad vsazim na jistotu, nějak to se z toho vytraci ten adrenalin.
  • Myslíš špatně.

Co se týče investování, pokud se nepletu tak Warhammer Online (Mythic) taky vznikal pod EA, který do toho investoval, a jak se mu ted daří? Jaká ohledne toho byla reklamni kampan?

Clovek by rekl ze se Mythic poucil ze svych chyb, a ze dojde k nejake zmene kdyz je sjednotili s Bioware, ale z toho co sem videl to dopadne naprosto stejne.

Obrovsky naval zvedavych natesenych lidi, a po par mesicich hrani zjisti ze je to jako by hrali svoje oblibene WoW akorad 8 let zpatky zabugovane a nevyladene, a vrati se k nemu.

Protoze jedine co SWTOR prinasi noveho je pribehova linie, ktera je bezpochyby skvela, o tom se neda diskutovat. Bohuzel jeji prvky jsou misty nedomyslene a nedoladene a nejsou kombinovatelna s "klasickym" WoWlike typem hry, coz je celej zbytek.
  • Vazne ten tvuj prispevek snad ani brat nejde.
    To mas kristalovou kouli? Nebo uz si to dohral? Nebavilo Te to? Neni tam dobrej endgame content?
    Tak nam napis, proc se do roka budou slucovat servery.
  • grinderman
    co myslis? predpovidas tady (ne)uspech hry, kterou jsi, predpokladam, ani nehral. a vzhledem k tomu kdo ji vyviji/investuje do ni penize je prinejmensim nepravdepodobne, ze by se setkala s tak masivnim neuspechem, aby musela do roka zavirat a slucovat servery.
  • Viděl jsem ve video asi tři druhy zbraní. Dvě z toho jsou pušky a pak meče. Meče mají k tomu většinou stejnou barvu. Asi jsem se zamiloval do rozmanitosti itemů.
  • Ironicke ok nebo vazne ok? :-D
  • grinderman
    ok.
  • Prej nedostatek, to známe.

http://www.youtube.com/watch?v=EaHUpWuqNHY
  • Horsie nez nedostatok kusov pri spusteni je absolutny nedostatok pozvanok do bety !!!
  • Jen at si užiji hodne lidi pri startu, protože do roka budou stejně zavírat a slučovat servery.
  • Pecka nebo hrozny prusvih..bohuzel se priklanim spis ktomu druhemu ...ale nikdy bych to teto hre nepral...a biower uz vubec ne..bojim se ze jak je stemito hrami warhammer,aion,rift apod... za par mesicu si ani nevzpomeneme...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit