Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufam že to NEBUDE jak wowejček, grafická stylizace je ideálni dle videa, tak uvidíme. Esi to bude wofček tak smrt Bioware i tem druhejm bez lítosti bankrot, IMO.
  • infantilní a graficky zastarale; tohle bude mít uspech
    • Co je na tom infantilního? Myslím tím víc, než na jinejch hrách. Paradox co? :D
  • Radsej ako na hru dajte prachy na uspory na byt atd. Star Wars vam chlieb do ust nedaju. Neunacia vas ziskat si pracu. Nenaucia vas spravit si jedlo. Maximalne tak vas naucia objednat si pizzu a ked pride ten spravny cas budete sa bohovky nenavidiet. A to si nevmyslam. Jeden psycholog mi o tom hovoril.

Tak hrajte hru zvanu realny zivot. Vrelo odporucam.
    • Cahir
      *1*
    • sakra, ten psycholog byl urcite zarytej wowkr a takhle pomlouva konkurenci :D
  • Jen at si užiji hodne lidi pri startu, protože do roka budou stejně zavírat a slučovat servery.
    • grinderman
      ok.
      • Ironicke ok nebo vazne ok? :-D
        • Vazne ten tvuj prispevek snad ani brat nejde.
          To mas kristalovou kouli? Nebo uz si to dohral? Nebavilo Te to? Neni tam dobrej endgame content?
          Tak nam napis, proc se do roka budou slucovat servery.
          • Nahoře. Klidně bych se s Tebou vsadil, ale nerad vsazim na jistotu, nějak to se z toho vytraci ten adrenalin.
            • *4*
        • grinderman
          co myslis? predpovidas tady (ne)uspech hry, kterou jsi, predpokladam, ani nehral. a vzhledem k tomu kdo ji vyviji/investuje do ni penize je prinejmensim nepravdepodobne, ze by se setkala s tak masivnim neuspechem, aby musela do roka zavirat a slucovat servery.
          • Myslíš špatně.

Co se týče investování, pokud se nepletu tak Warhammer Online (Mythic) taky vznikal pod EA, který do toho investoval, a jak se mu ted daří? Jaká ohledne toho byla reklamni kampan?

Clovek by rekl ze se Mythic poucil ze svych chyb, a ze dojde k nejake zmene kdyz je sjednotili s Bioware, ale z toho co sem videl to dopadne naprosto stejne.

Obrovsky naval zvedavych natesenych lidi, a po par mesicich hrani zjisti ze je to jako by hrali svoje oblibene WoW akorad 8 let zpatky zabugovane a nevyladene, a vrati se k nemu.

Protoze jedine co SWTOR prinasi noveho je pribehova linie, ktera je bezpochyby skvela, o tom se neda diskutovat. Bohuzel jeji prvky jsou misty nedomyslene a nedoladene a nejsou kombinovatelna s "klasickym" WoWlike typem hry, coz je celej zbytek.
            • Ještě tak abych to doplnil, co se týče Mythicu, nemyslím že to byla vysloveně jejich chyba. Naopak bych řekl že EA, protože WAR melo byt puvodne jine a krvavejsi, ale jak do toho zacalo EA cpat prachy tak se z toho najednou stalo to co vzniklo...aby to bylo co nejpřístupnější, což paradoxne odradilo hráče co to hrát chtěli, a nepřílákalo hráče co o tom neuvažovali protože to nebylo dokonalé....a to je to čeho se obávám i u SWTOR.
            • No však uvídíme, vyslovit svůj názor mohu ne? :-) I jsem ho zdůvodnil, máš právo nesohlasit a čas nám ukáže :-)
            • grinderman
              Reklamni kampan a investice do TOR je od EA urcite daleko vetsi (nekde jsem snad cetl, ze do te hry investovali nejvice ze vsech her, ktere kdy produkovali) a predpokladam tedy, ze se EA/Bioware o hru bude nalezite starat a updatovat/opravovat ji minimalne stejne casto jako se tomu deje u World of Warcraft.

Pises, ze se Mythic/Bioware nepoucili ze svych chyb a hra dopadne stejne jako WAR. Na zaklade ceho tak usuzujes? Videi? Bety? Tohle je prece neco, co se da posoudit az po delsi dobe. Nevim nakolik je beta obsahla, ale silne pochybuju, ze je tam pritomen nejaky endgame content, ktery hraje pomerne dulezitou roli v osudu hry, jenz ty sebejiste prorokujes uz dva mesice pred vydanim hry.
  • Pos*ana klopie wowka ve scifi kabatu a jako kazda kopie nikdy nepredci original ...
    • Blbecku wowko je kopie Ever Questu! *16*
    • Taky nikdo nenutí wowkaře zanechat hraní na té jejich hře a přestoupit na swtor. Ono když ti hra nastaví standard, který funguje několik let, tak to neznamená, že jej během bety nové hry hned překonáš. Mimo to aspekty obou titulů jsou podobné, až na ten způsob vyprávění příběhu. Nakonec budu radši za "scifi wow", než to co chystají do wowka příští rok. Nehledě na to, že SW má několikrát obsáhlejší historii, která mi dává větší smysl.
      • Kdyby bylo pred WOW 6 filmu nejaky animace tak si myslim ze by historie taky byla obsahlejsi, ale na druhou stranu musim rict ze jsem fanda SW ale tohle MMO nenene neni to muj salek to radsi panda style ...
        • Filmy tomu hodně pomohly, tedy jen ty první. Od té doby se k tomu sepsalo plno věcí. Částečně se ví (díky kotorům a knihám), co se dělo v daleké minulosti. Co se bude dít po nich, to je několik x let v SWTOR. Pak jsou filmy a po nich je taky x let, co se dělo dál - v knihách a komixem. Je toho mraky.
          Panda styl mi právě nejde do hlavy proč. Čína? Protože v lore byl Pandarien jeden, byl neutrální a ještě v jedné misi ve wow3. Trochu mi to připadá sobecké vůči ostatním, kteří měli co do činění s vyprávěním příběhu, ať už u strategií nebo u samotného wow. Doufal jsem, že se podívám za ty portály nebo na planetu legie. *9*
          • Ellendway
            Pandy mají svůj důvod. Blizzard naznačil, že chtějí datadisk, který by měl být pomalejší a zábavnější. Není třeba se bavit o Lore, které je i tak smyšlené a mohou si ho domyslet. A musím napsat (i z toho, co jsme dostali jako Fan-stránka za oficiální text), že Warcraft byl po pokoření Lich Kinga s Lore dokončen. Momentálně WoW vytváří nové Lore, které se doplňováno knihami. Stejný případ je i u Star Wars. Myslím si, že dohadovat se, házet špínu na jiné hry. V dnešní době udělat kvalitní MMORPG nejde, protože vše se přirovnává právě k WoW.

Je pravdou, že SW má podobnou grafiku jako WoW, ale o to jde... taková grafika je dělaná z jediného důvodu. Horší grafika, horší počítače, více lidí, více peněz.
            • Tak tomu rozumím, že se tady na tiscali už poslední dobou komentují jen určité hry a že se lidé s jiným smýšlením trestají a vyhánějí. Na jednu stranu je dobré, že se tu udržuje komunita, na druhou je špatné, že se člověk odnaučí mít svůj vlastní názor a smysl pro detail a spíše se drží masy.
              SWTOR určitě vyzkouším, WoW si sem tam na 2 měsíce přes kartu taky zahraji. To, co mi jde proti srsti je srovnávání něčeho, co ještě nebylo spuštěné s velikánem jako je wow, jen proto, že už tu je několik let a mohl v tom udělat plno změn, podle svých představ a představ hráčů.
              Další komentáře vznikají právě až díky těm "haterům"
            • Ellendway
              Mluvil jsem všeobecně, protože jsem čekal ty hater komentáře od některých lidí tady.
            • Já si nestěžuji na Star Wars nebo na WoW jestli si toho někdo nevšiml. O grafice nepadlo ani slovo, to je to poslední, co bych u mmo řešil. Poslední scifi mmo, které jsem měl v ruce bylo Anarchy Online, tam se grafika opravdu neřešila.
              Ale ohledně giganta WoW je prostě nepochopitelné a to nemyslím z pohledu hráče, který tam hraje několik let, ale svátečního hráče, že i tato hra dostane svou pandu. Panda má opravdu jen svůj důvod, že po Cataclysm musí nastoupit datadisk, kde se hráči zase postaví z oblak přímo na zem. Trochu si odpočinou, že zrovna vyřídili dračího aspekta.
        • Nevím jestli fanoušci SW stále mohou čekat nějakou historii v této hře. Přeci jen ruku na srdce není jí tolik, aby mohli zaplnit například 10 let fungování s přidáváním obsahu tak, aby se hráči nenudili. Nebo to dopadne jako Age of Conan, kde totálně chyběl end-game content.
          • promin cos to ted doslova vyblil? ze ji "neni ji tolik"? hmm tak sem asi deb*l a tech cca 100knizek nespocet komiksu 6filmu par serialu a asi 8her dohromady neda vubec nic vid:D jen zhruba 6000let

nepis kdyz o necem vubec nic nevis....SW je asi nejobsahlejsi saga co zatim kdo vymyslel,))
          • Když vynecháme filmy a různé pokusy (klonové války), tak je tu plno tištěného materiálu, který sahá do dávných minulých a do dávných budoucích dob. Ostatně jen seznam knih: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars_books a seznam komixů: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars_comic_books

Málo titulů se s tímhle může měřit. Myslím, že v tom mají vývojáři dost materiálu a nehledě na to, že swtor bude vyplňovat mezeru, tak také poměrně i volnou ruku.
  • Horsie nez nedostatok kusov pri spusteni je absolutny nedostatok pozvanok do bety !!!
  • Prej nedostatek, to známe.

http://www.youtube.com/watch?v=EaHUpWuqNHY
  • Viděl jsem ve video asi tři druhy zbraní. Dvě z toho jsou pušky a pak meče. Meče mají k tomu většinou stejnou barvu. Asi jsem se zamiloval do rozmanitosti itemů.
    • Jasný, to, že jsi to (ne)viděl "ve video", znamená, že to tak bude ve hře.
  • My víme, že Tiscali je partner fan stránky WoW a připravované se zaměřením na CoD, takový ten Activision-kroužek.
    Když už chcete psát něco o SWTOR, tak se nepokoušejte hledat různé senzace, které mohou hru doprovázet. Spuštění něčeho tak obsáhlého není žádná legrace. Stačilo napsat, že tu máme novou warzone a další příval hráčů, to, že možná nebudou kopie či co, to už je zcestný argument, který je hodný blesku nebo tv.nova.
    Kdo chce, aby se na něj dostalo, ať si hru předobjedná s pre-order-klíčem a bude mít jistotu, že se na něj nezapomene, nehledě na to, že ten klíč je pak zadarmo (ano, peníze Vám vrátí). Ten, kdo se zdráhá, tak si počká. Není pevně dán limit hráčů, takže žádný strach. Prožijete alespoň vánoce v poklidu a na svazích.
    • sleepless
      Jen bych se vas rad zeptal, kde je v clanku ona senzace, potazmo, jakou s clankem ma spojitost fakt, ze obcas prebirame clanky od kluku z WoWfan? Clanek vychazi pouze z informaci, ktere pochazi od EA ci BioWare, potazmo o tematech, o kterych diskutuji samotni hraci. To, ze se na nekoho mozna nedostane, probirali i sami tvurci hned po oznameni, ze zrejme nastavi nejaky limit. Nerad bych vas urazil, to opravdu nechci, ale hledate v clanku neco, co v nem opravdu neni. Pokud vas rozcilili reakce nekterych jednodussich hracu v diskusi, za ty bohuzel nikdo z nas nemuze. Nejlepsim zpusobem, jak je eliminitovat, je jejich ignorace. Odpovidat jim znamena zivit jejich agendu.
      • Chjo
        Beru na vědomí, moc jsem se unáhlil, děkuji za usměrnění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit