Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • číselká! hlavne veľa číselok!!!! hrozné proste
    • XD mi to připadalo jako výherní automaty v Las Vegas
  • To jako budu muset mít perma konexi ? Na to kálím z principu a ne jen kvůli značce :( .....
  • Mato1987
    Čo ja viem, keď som si pozrel toto video http://www.ign.com/videos/2013/10/18/need-for-speed-rivals-developer-commentary tak som na vážkach momentálne, pôvodne som nemal v pláne si hru zaobstarať ale multiplayer vyzerá byť celkom sranda tak ako to bolo u most wanted a hot pursuit, takže silne váham :)
  • Docela by mě zajímalo, co tedy byla první hra se slove "Rivals" v názvu. Hrál jsem téměř všechny díly NFS počínaje jedničkou v r. 1995, ale žádná jiná tohle slovo v názvu neměla.
    • Na PSP bolo NFS s názvom Underground Rivals.
      • Aha, díky. *4* Ani česká Wikipedie tenhle díl nezmiňuje (anglická sice ano, ale jen na úrovni poznámky pod čarou).
      • Samozrejme ze PSP 1. Needy co vysly, fakt me dostavaji lide co jedou jen mainstream systemy a na zbytek ani nesahnou. Nintendo treba ma i exkluzivni dily.
        • PSP se nepočítá ....
  • Ahoj,
    Doporučuji ti skvělou tenisovou hru. Vytvoříš si vlastního hráče a hraješ proti dalším hráčům z celého světa navíc si můžeš vytvořit klub a hrát turnaje nebo ligu.
    http://s1.tennisduel.com/r13206
    • Jack1947
      Co to ma spolecneho s NFS? *7*
    • Ten link mas spatne ...spravne je
      http://s1.tennisduel.com
  • Pete.palis
    miluju adrenalinový arkádový závody, nejlepší věc na vyblbnutí..takže za mě Ano!
    a přestaňte fňukat, že už to nikdy nebude jako NFS Underground *1*
    • Nejlepší byl NFS Porshe, ale to si ještě cucal mámino vemeno *15*
      • tvé
        • mdkGT
          hahaha
      • C-BEAM
        presne tak, na udergroundy s*re pes.
      • hmmmm ...mamino vemeno ...to byly casy :)
        • Jack1947
          Na houbach to bylo lepsi. *3*
    • nekromant33
      underground byl taky arkáda, ale dobrá
    • Pepinator
      V tom případě už taky nikdy neuvidí moje peníze. Je to jednoduché. :)
  • Jack1947
    Vzhledem k tomu ze to bude jedina zavodni hra letos,tak "uspet" je to jedine co ji zbyva. *15*
    • A co třeba pCARS? To nablije do ksichtu všem těmto rádobyzávodním hrám
      • Jack1947
        Neznam, znam jen Scars. To byla simulace a my se bavime o arkade nejaky dalsi napad?
    • Nevím, ale jediná PC závvodní hra? Na konci řijna má vyjít WRC 4 + už vyšel Gas Guzzlers Extreme, i když to se asi jako pořádná "race" hra asi počítat nedá a na konci prosince má vyjít ještě F-1 Drive, takže jediná závodní hra to jistě není. Nicméně NFS už nejsou to co bývaly, dalo by se říct že od NFS Pro Street se celá série zvrtla směrem dolů...
      Nic proti Shift 2, ta hra je suprová, ale je to jen "závodní akáda" na uzavřených okruzích...
      • Kein
        Jo. Jasně. WRC a GG Extreme jsou konkurence pro NFS jak vyšité...
      • Jack1947
        Proc jedina zavodnia hra protoze ostatni zato nestoji, nebo nejsou v tomhle duchu. Shift2 bylo neco co se doufam uz nestane. *3*
  • Bomba díl! Vypadá to jako velká pecka, to musím mít!
  • Ale modely aut to má pěkné, už se těším až je někdo převede do GTAčka, abych si s nimi užil pořádnou honičku s policajty. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit