Přejít na výpis diskuzí
Need for Speed si bez připojení k internetu nezahrajete
29.5.2015 | Adam Homola
55 příspěvků
-
jo vsichni co by si to snad v pomateni mysli chteli koupit by si nejdrive meli projit seznam EA her co si jiz nezahrajete online nebo vubec protoze pro ne EA vypnul servery... Nejvtipnejsi je ze jsem na pultech obchodu videl prodavat starsi EA hry v "gold" edicich (samozrejmne bez jakehokoliv upozorneni ze hra jiz neni podporovana) a to i presto ze MP si u nich uz nezahrajete jsou to smejdi co se nestiti niceho *11* jako vubec bych se nedivil kdyby 2 roky po vydani eEA need for speed vesele prodavala a pritom servery by uz byly vypnuty *15*
-
-
Vypnute servery u hry mne nevadi, pokud si muzu tu hru zahrat
-
-
Takže jde v podstatě jen o debilní ochranu proti pirátům?
Poctivý člověk bude rád, že se mu hra vůbec uloží, když mu spadne internet - zatímco pirát si hru stáhne zdarma s crackem a bude vysmátý.
Protože pochybuji, že se na serverech bude něco generovat. Bude to klasická single hra se stupidní ochranou, která bude opět štvát jen poctivé hráče.
Gratuluji. -
-
proc by me to melo stvat? K internetu jsem snad pripojenej neustale. Kdyz mi spadne internet a neulozi se mi to tak samozrejme nebudu jak imbecil nastvanej na hru, ale na poskytovatele. WTH
-
-
Pirátská komutita si poradí, a poctiví kupující zase utřou.
Stejně se vsadim, že to dopadne jako se SimCity :D -
Tak to si ještě povíme, jestli si to bez internetu nezahrajeme :-)
-
Já si ho nezahraju i s internetem.
-
Vsadím se, že zahraju...
-
Čtyři slova: Ať jdou do p*dele!
-
-
Dve slova: Project Cars!
Tak k cemu nejaky nfs? *1*
-
-
Protože všechny hry které měly always online feture byly zatím TÁÁÁK úspěšné *3*
-
-
ty hrajes hry jinde, nez na kompu / konzoli, ktery jsou neustale pripojeny k netu? Jestli reknes ze na chate, tak me rozesmejes... Na chate si uzivej prirody...
-
-
Jn, piráti to ošéfují, více hloupách ochran pls? navíc u her kde je i ten mp nadbytečná blbost. *7*
-
Přemýšlel jsem o koupi,ale tuhle sr*čku s Originem v čele a s online připojením v zádech ať si strčí do řiti,i přes ten můj vymodlenej tuning *11* *11*