Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Criterion udělalo přesně jedno dobré NFS - Hot Pursuit. Vše potom bylo buď hrozné (Most Wanted) nebo průměrné (Rivals), tak pořád nechápu, proč všichni novináři opakují, že se vrátili Criterioni (navíc z velké části jsou to Ghost Games), kteří stvořili ty nejlepší díly. Nejlepší díly (za posledních 20 let) pochází od EA Black Box. Když už vím houby, nebylo by špatné alespoň otevřít tu pitomou Wikipedii...

  • FarkyJTV

    9/10 sa nenechajte vysmiat...hra je obycajny nadpriemer....relativne toto nfs vyslo ale skutocne realisticke score je skor 7/10...v dnesnej redakcnej dobe preferujem uz len steam recky alebo user score na metacriticu...

    • Derp_1337

      Bohužel User Score na Metacritic je často bombardované Review Bombingem. Stačí jenom nějaký stupidní distribuční krok a hned se začnou rojit hodnocení 0/10. Takže ne vždycky je to skóre relevantní.

  • Tohle je prostě výsměch... prej brouk kosí palmy a tak. Takže asi stačí držet plyn a nic neřešit. Sorry, NFS jsem hrál od jedničky po Porsche a pamatuju, že každé ťuknutí byl problém a člověk musel konkrétní káru fakt dostat do ruky aby něco vyhrál. Tohle je prostě k zblití. Jo, klidně ať se to někomu líbí, ale tyhle hodnocení doslova podkopávají důvěru čtenářů v recenzenty. Si to přeberte jak chcete.

    • Derp_1337

      Zase to nepřeháněj s tím pláčem. Nevidím důvod, proč by to mělo být "k zblití". Prostě to míří na odlišnou cílovou skupinu: lidi, co mají rádi šílené arkády a neřeší jízdní model.

      Pokud nejsi cílovka a máš radši více realistické hry, tak vyzkoušej něco jiného. Např. F1 22, kde opravdu nic kosit nebudeš a při menším ťuknutí se ti rozpadne formule.


      Navíc ten Unbound má několik nastavení podobně jako měl NFS: Heat. Většina lidí o tom neví. Můžeš si nastavit, jak se bude auto chovat v zatáčce, jestli chceš smykovou arkádu a nebo reálnější racing line.

      • Ale jo... proč ne. Ale 9 z 10? 

        • Derp_1337

          Tak je to trochu nadsazené, ale jenom trochu. Kdyby to mělo průměrné recenze 5/10 a tady se objevilo 9/10, tak by to bylo divné. Ale celosvětové průměrné hodnocení se pohybuje okolo 75% a odchylka ± 10 až 20 procent je v normě. Sto lidí, sto chutí.

  • Cílovka: první stupěň ZŠ, možná ještě do té 7 třídy..A ti by tomu dali 15/10 :)

  • ZOLLINO

    Nevim tedy jestli jeste nekoho bavi vyprazdnene ulice, sirka pruhu pro 2 kamiony a preflakly nasteridovany auta nitrem? Mozna ste to nezazili, mozna ste zapomneli. Ale mnohem vic by mne bavil realnej provoz, traffic jams, zadny nitro, ale umnet v pravej cas preradit klidne i na automatice, vtesnavat se na milimetry mezi ostatni auta, jet 120kmh a citit tu rychlost. Vymalovavanej Wipeout po 150x mne neprilaka. Touzim po hrach typu NFS1, NFS3, NFS Porsche nebo TDU. Verim, ze par z vas vi, ze jedno opreti o mantinel v NFS Porsche znamenalo ze to udelate jeste jednou a prohrali jste. Zas naopak, jak tady nekdo uvedl, tuhle hru muzete hrat i s 3 rocnou dcerou a na tom neni nic spatne. Ale asi to neni pro nas, co sme na PC se zlomkovym vykonem hrali zabavnejsi NFS...

    • twicer

      Jojo, nejčastější argument pak slýchám ať si jdeš dát forzu, kde celý závod řídí umělá inteligence ve vláčku s nářádkovaným pořadím. Vtomhle směru jsem zvědav co předvede další Test Drive.

    • mr.clayman

      Mám to stejně. Coby pamětník odchovaný vůbec prvním dílem NFS portovaným tehdy ještě z 3DO jsem moc nemusel už ani Underground díly a nejlepší díl post-U éry je za mě první Most Wanted.

      Jem rád, že po delší době vyšlo zase lepší NFS a autoři zkusili něco neotřelého, ale popravdě mě neláká to ani zkoušet. 🙂

      #oldfart

    • MishKonn

      Jakože Forzu nebo libovolný jiný arkádový závody nemůžeš hrát s tříletou dcerou? :D 

      Jestli toužíš po hře jako TDU, je tady vždy Forza Horizon 3, 4, 5 (ale  tedy TDU pro mě mělo takovou specifickou atmosféru, kterou se Forze nedaří napodobit, IMO). 

  • gio1

    Jízdní model ala Mario Kart. Zmáčknete tlačítko jdete do smyku, projedete zatáčku ,zmacknete nitro na vyrovnání smyku. To že se něco dá prorazit a něco ne, je totální fail, protože v te rychlosti nemáte šanci to vydedukovat a často jste nekde ve stromě nebo svodidlech.l(některý rozrazit jdou, některy ne). Skoro každej druhej závod automaticky pokračuje policejní honičkou. Policie na heat 5 je totální osina v zadku,kdy se na vás spawnujou prakticky odevšad. I když jim ujedete schovate se, vypnete motor a čekáte, tak vas stejně detekujou. Veškerý honičky s policií jsou tak neskutečně otravný a po dohrání bych si tipnul, že to bylo tak 50 na 50 závodění /honičky s policií. Grafika aut pěkná, efekty mi nevadi, grafika prostředí se mi nelíbila. Forza je pořád hezčí. Dohrano asi za 25 hodin v ea play pro, jenom proto ,ze jsem trochu ujetej na zavodni hry a žádna závodní hra se mnou vyj.....t nebude 😀. Za mne 6 z 10

    • MishKonn

      Tak škoda, že za těch 25 hodin jsi nepřišel na to, že stejně jako v Heatu si můžeš zvolit, zdali se hra takhle bude chovat, nebo to vypnout, a taky si nastavit, jestli auto bude jezdit racing line (grip) nebo drift. 


      Policajti mě taky srali, ale není to pointa policajtů? :D Je to prostě výzva. 

      • gio1

        Na to jsem samozřejmě přišel,ale chcete tohle řešit v arkádových závodech a nastavovat u každýho auta jak má jezdit? To má být prostě zábavnej jízdní model už out of the box ,jako třeba ve Forze Horizon a ne že tam udělají defaultně nejakej způsob projíždění zatáček, ale kdyby se vám to teda nalíbilo tak si to můžete u každýho auta nastavit jinak. To už ale není arkáda,když se musíte hrabat v nastavení auta....

        • MishKonn

          Sorry, ale jsi zase úplně mimo, i Forza má tisíc a jedno nastavení asistů. 

          • gio1

            Ale vůbec není potřeba to ve Forze řešit,protože se ty auta ovládají příjemně hned jak to zapnete. Nfs jsem pustil a první co jsem si řekl bylo wtf?

    • No, tak o nereálném ježdění je NFS od počátku. Vyjma NFS Porsche - to šlo trochu jinou cestou..a pak Shifty - ale to taky byly spíš Shity ... :)

  • Duptcheck

    Moc mě zavodní hry nebaví a když náhodou mám chuť si zazávodit, tak si pustím Forzu Horizon 5. Tady se obávám, že by mě jízdní model úplně nebavil.....ale přesto mám v plánu si tento díl NFS pořídit. A proč? Protože ten vizuál, tem mix "realistické grafiky a anime prvků" vypadá fakt skvěle a prostě mám chuť si ho chvíli užít.....

    • Mne nejvic bavi Flat Out a tu fyziku zatim zadna jina zavodni hra neprekonala

  • Hra vyšla 2.12. a ode dneška je v PS Store ve slevě 40%, tím je o jejích kvalitách řečeno vše.

  • zx_spektrum

    Až na ten úlet grafických efektů mi ta recenze připomínala poslední NfS: Heat. Hrál někdo obojí a může porovnat? Heat jsem zkoušel nedávno na free weekendu a šlo to hodně rychle do koše... 

    • FarkyJTV

      je to troska lepsie ako heat....ak heat siel u teba do kosa hned pridaj k heatu 2 plusove body a dostanes unbound....soundtrack je otras stale...kopec stupidneho mumble rapu pre zoomerov..

    • MishKonn

      Pokud tě nebavil Heat, tohle tě taky bavit nebude - asi tak ve zkratce. 

      Já hraju Forzu i NFS, baví mě obojí, každé to má něco. 

    • Tak tohle je totéž v bledě modrém. Pár závodů a skončil jsem s tím. S Forzou tenhle paskvil vůbec nelze srovnávat.

  • ravux

    Just LOL.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit