Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn

    Už by to chtělo i nějakou hratelnost. 

    Jednička šokovala ryzím násilím a syrovostí boje, dvojka už byla jen ctrl c, ctrl v, ctrl c, ctrl v do zlbnutí a oslovovala už spíš jen grafika a art style. 

    Přitom víme, že a naughty dog se umí odvazat a vytvořit hratelností svěží pasáže, příkladem za všechny budiž level na lodi v Uncharted 4. 

  • Martin27

    Naughty Dog má super hry, ale Druckmann mi je těžce nesympatickej a v Making of dokumentu se mi to opět potvrdilo. Dělá z TLOU bůhví jakej to je příběh a upřímně, není. Hry to jsou skvělý, ale abych roky lamentoval nad tím, že mám koncept, myšlenku, náčrt scénáře a kdoví co a přitom se jedná o relativně primitivní zápletku jak v prvním, tak v druhým díle…no nevím. Obě hry mě hodně baví, ale nemůžu říct, že kvůli příběhu. O seriálu škoda mluvit, ten si klidně i mohli odpustit…

    • Příběh nemusí být kdoví jak složitý. Podle mě jde o to, jak je vyprávěn, jaké jsou charaktery a jak se to spoji s hraním samotným. A proto je to jednoznačně jedna z nejlepších her. 

      • Veskoslav

        Ano, první díl. Příběh "dcery a otce". Druhý díl už je pak číra vyvražďovačka dvou psychicky labilních postav, které jsem stihl do půlky hry naprosto nenávidět a přál jsem oběma smrt a to ideálně pomocí Bloatera nebo Clickera...A co si budeme ND v posledních letech moc her neudělala.

        Poslední dobrý Uncharted vyšel před 8 lety, verzi pro pc nepočítám jako něco nového. TLOU před 4 lety. Od té doby jsou jenom remake nebo remaster...A Druckmann má stejně kvalitní scénář jako má Snyder, když mu ho dovolí napsat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit