Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • exoslav

    A kdy bude recenze Warcraft 3: Refunded? Slibovali jste ji už minulý týden.

  • Ilusiveman

    Není pravda, že to jsou stovky hodin. Spíš desítky a i tak existují herní cesty, jak prachy vydělat "chytře" 🤷‍♂️ např já si vždy udělám totální defku :D 

  • Asi jsi to hrál špatně. Jediné co na začátku potřebuješ je dobrá postel, abys nemusel spát tak dlouho a měl čas i na jiné věci. Potom je tam hromada možností jak si zařídit příjem bez chození do práce, ty jsou často lepší nebo rychlejší, zejména ze začátku když nemáš žádné dovednosti. Nehrál jsem 3, ale ve 2 i 4 funguje velmi dobře malování obrazů a psaní knih. Ve 4 je navíc pasivní příjem ještě jednodušší, kdy pár herních hodin píšeš knihu, pak jí publikuješ a následně ti několik týdnů chodí slušné prachy. Ve 2 bylo zase super výhodné opravovat autovraky. Ze začátku není nic až tak výdělečné, ale veliká výhoda a úspora času je, že skill, který potřebuješ zdokonalovat se ti vylepšuje prakticky současně s vyděláváním peněz. Pokud chodíš normálně do práce, tak na to aby tě povýšili musíš investovat extra čas vylepšováním skillů a shánením přátel. Další možnost je sbalit někoho prachatého a nestěhovat se k němu do vily. Případně můžeš editovat skoro cokoliv, podle svého. Je to snadbox.

  • Jevo83

    Akcie padli na par dni, teraz su uz vyssie ako pred releasom a myslim, ze aj historicky najvyssie

  • sugyn

    Ja vidim rust o 2%. Kde pak je ten propad? Warcraft 3 reforged je doslova plivnuti do oceanu, to akcie neovlinuje na tolik jak by sis pral.

  • MalyZeli

    Nepolozi, ovsem jak rikas, miliardy dolaru, a propad akcii po fiasku s warcraftem o par procent jsou velike prachy.

  • Jevo83

    Mne na hrach tipu sims vadi, ze gamedesign je nastaveny tak, aby clovek v tej hre musel travit stovky a stovky hodin casu, aby si mohol zarobit na lepsie vybavenie, vacsi dom atd. Ze ta casova narocnost je taka, ze sa viac oplati ten cas investovat do realnej prace a kupit si tu chladnicku, skrinu a kvetinac naozaj.  

  • Musí přijít něco nového a rozčeřit vody. Bez konkurence všechno upadá. Podívej se jak dopadlo SimCity, které bylo také dlouho bez vážnější konkurence nebo RollerCoaster Tycoon. Obě značky jsou dnes již pohřbené a místo nich je lepší nástupce. Oni sami teď už jen rýžují prachy a serie prakticky od 2 přešlapuje na místě. Dříve v těch datadiscích byl alespoň nějaký obsah, ale jak to dávkují do 4 je hodně smutné. Základ ohlodaný na kost, jako v žádném jiném the Sims a už mají 8 "rozšíření", 8 game packs a 16 stuff packs a to se jim nepodařilo ještě ani dostat do hry všechen obsah, který byl ve 2 a 3. Třeba auta nejsou a ani točité schodiště, podnikání je oproti 2 taky hodně omezené.

  • Marines

    Blizzard vydělává ročně miliardy dolarů, nějaký dílčí neúspěch ho nepoloží a co se týče The Sims jejich vrchol už byl a dnes by mu slušelo přijít s nějakou novinkou, "po staru se žít nedá", jak říkají komunisté se socany....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit