Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte jak to dopadlo s tím dabérem Hitmana? Někdy před rokem se řešilo že ho bude dabovat někdo novej, ale hlas toho pána na videu mi hodně připomíná hlas Hitmana z Blood Money.
    • kubi-wan
      Dabuje ho nakonec zase David Bateson. Po těch všech peticích a vlně odporu ze strany fanoušků autorům hry konečně došlo, že bez něj to prostě nejde. Protože jestli něco symbolizuje charakter agenta 47, je to právě on.
  • já myslel že převleky
    • Já myslel že hitmanova pleška
  • Jediné co dosud nevím je to, jestli se na soundtracku nepodílí Jesper Kyd ( hudba k Hitman serii). Na svých stránkách nic nemá,že by na tomto projektu pracoval. Což pokud je pravda,že to nebude dělat on,tak to bude velká škoda. Občas si rád poslechnu některou jeho skladbu právě z Hitmana,Freedom Fighter atd. Je to geniální skladatel a hudba v Hitman sérii vždy podtrhovala skvěle děj,scenérie,akci atd.
    • kubi-wan
      Bohužel, na tomhle díle se nepodílí. Mám rád všechny jeho Hitman soundtracky, zvláštní slabost mám i pro ještě docela syrovej ost jedničky (http://www.youtube.com/watch?v=AKWlj2EPq6A). Proto mě dost rmoutí, že tady to dělat nebude... nicméně podle toho, co jsem v tomhle videu slyšel, by to nemuselo bejt marný. Teda až na to inception-like burácení, to už taky fakt cpou všude.

      PS: Celkově z OSTů od Jespera mám rád třeba ještě MDK2 (srdcovka), Assassin's Creed II, nebo nejnovějc druhý Darksiders...
      • Tak samozřejmě OST z AC1 a 2 taky vynikající.Borderlands se mu také povedl. A třeba to samostatné CD které vyšlo (nebylo to k žádné hře) je taky úchvatný a určitě se dříve nebo později ukáže v nějakém traileru.
        Jesper Kyd spolu s Amonem Tobinem (Splinter Cell série) jsou opravdu dobří ve své práci. A doufám,že jejich účast v herním světě ještě uslyšíme.
      • jinak ja bych bral navrat k jedničce co se týče hratelnosti, zavedení nestastnych nahod blood money se mi zas až tak nelíbilo, vic se mi libil syrovy hitman z jedničky a že vas hra nemotivovala brat extra ohledy (akorat když se to moc zvrtlo tak bylo mission failed).
        Prece jen hitman je o zabijeni a když nemuzete zabijet abyste ziskali nejlepší hodnocení, je to trochu nelogicky.
        • Jednička je klasika :-). Osobně se mi celkově líbí všechny díly. Je to taková srdcovka prostě Hitman. V některém díle něco lepšího a něco horšího. Jeden magazín už udělil 9/10 Hitmanovi. Ale kdo by to neudělal po těch letech čekání :D.
          Ohledně těch náhod. Tak nemusel jsi je používat. Já třeba měl nejlepší hodnocení aniž jsem použil tu náhodu (lustr na hlavu,udušení na činkách atd.). Dalo se to udělat i bez toho. Ale sám jsem to střídal a většinu misí prošel vícekrát. Stejně tak to vidím u Absolution. Navíc ten multiplayer vypadá taky dost slibně :-) určitě tam lidi časem dají pěkně obtížné mise.
      • kvalita a vzpomínky *14*
  • video nejede
  • Dialogy nejdůležitější souáčstí Hitmana.. :-D Mimo indiánů a sem tam recepčního si na nic nepamatuju. (Nejlepší byl monolog drogovýho bosse v amazonský džungy, když porcoval barák M60)

    U Hitmena jsem se vždycky nejvíc těšil na hudbu a II. díl s Budapeštským symfonickým orchestrem u mně zůstává na prvním místě ze všech her, co znám. A zvuky efektů a zbraní byly slabý vždycky.
    • tak treba uz v blood money uz dialogy byli v tech scenkach mezi misemi
  • nevim jestli se zmenilo osazenstvo vyvojaru, ale podle me pribeh v hitmanovi nebyl nikdy nejak moc extra dulezity a nestala na nem hra. Proste jste zabijak mate cil a jdete do mise, nezajíma vas extra proč. Alespon ja to takhle vnimal.
    mam obavu že tenhle hitman proste nebude to co byvalo, ten dojem mam z toho co na m bylo doposud prezentovano *13*
    • neřikej, stejně jako Rainbow Six, Splineter Cell, Medal of Honor, Call of Duty... asi jsme "nepřizpůsobivý"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit