Nejen hráčská obydlí, ale i prémiová měna. World of Warcraft hodlá na bydlení vydělávat
-
Já teda naskočil na vlnu wow v době TBC a o vlastním bydlení jsem vážně nesnil a v současnosti už vůbec ne. Stačil Garrison ve WoD, kterej byl dost kritizovanej. Byť teda zábavnej byl, do onlinovky prostě nepatřil.
Prostě jste tu najednou měli něco jako Travian nebo Farmville, s návykovou hratelností, ale už člověk neměl potřebu dělat věci s lidmi okolo. A stejně to podle mě bude s novým bydlením.
Budete farmit blueprinty, a všelijaké cosmetické kokotiny a rejpat zahrádku, natírat plot... -
Kdo je překvapen ať zvedne ruku. Já tedy ne.
Blizzard už bohužel není to co býval. Kdy WoW dělaly s nadšením a smyslem pro detail a Lore. Teď je to korporát ovládaný dalším korporátem kterého zajímají jen peníze a podlézání Číně.
Jsem zvědavi jak Blizzard ovečky to budou hájit že je monetizace baráčku v pořádku a že Blizzard přeci potřebuje další peníze. Ne jen z měsíčního předplatného.
Stačí se podívat vedle. Final Fantasy XIV má baráčky od samotného vydání. A žádné reálné peníze nepotřebujete. Vše co do baráčku jde se dá koupit za herní peníze nebo vyrobit. Navíc jsou zde baráčky propracovanější než budou ve WoW ( podle toho co ukazovaly při prezentaci baráčku ve WoW)
Jedinou výjimkou jsou eventové věci. Ty z minulého roku se za jinak než za reál peníze pořídit nedají. Ale navíc těch je jenom pár a navíc silně orientovaný na daný event.
-
raz za cas si zapaltim za Classic, o retaile (aktualnych) datadiskoch ani netusim ako na tom WOW je...
Mat vlastny dom v roku 2004/2005 tak vsetko by bolo zadara, zial Blizz uz nieje to co byvalo, A dalo sa cakat ze to aspon ciastocne spoplatnia. Mikrotransakcie tu budu s nami este dlhe roky, aj ked obcas tie Mikrotanskacie naberu take cisla ze to mikro mi tam uz moc nesedi. (aneb za doplnky v niektorych hrach casto zaplatis viac nez za samotnu hru), teda hovorim o klasickom PC hrani, mobilne hrania ma nastastie obchadza O:-) "S laskou" spominam na doplnky do Mass Effect 2+3 kde tie doplnky ma vysli viac nez samotna (zakladna) hra :D
aktualne travim cas hranim JRPG (Trails in the Sky + nejake Tales of casti) a tam je to podobne, doplnky od 7EUR+/ks a to su cisto kozmeticke doplnky :)
-
To jeste nekdo hraje ?