Přejít na výpis diskuzí
(Nejen) interaktivní hry vám mohou ublížit
6.10.2010 | Aleš Smutný
14 příspěvků
-
Je dobre ze o tom pisu. Je sa na com zasmiat.
-
No, taky se tomu podivuju, ale ještě horší je, že o tom zdejší ""nová"" redakce píše. To by za dob Jaydeeho nebylo.
-
Vpodstate si kladu otazku, to ti lide co delaji vyzkum nemaji opravdu nic lepsiho na praci? Domnivam se, ze zrovna vyzkum tohoto typu je totalni ztratou casu...vlozit tu danou energii do neceho jineho, mozna by to melo nejaky smysl.
-
ted jsem si vzpomel na skolni leta kdy jsem na intru v zapalu boje hodil po kamosovi jogurt a nasledne pak musel malovat *1*
-
No nevim ale kdyby udelali test poctu zraneni pri TV ve skolach maj cislo nekolikanasobne vyzsi no nemusi to byt jen TV i pri takove matice se clovek zrani (kruzitko a pentilka sou smrtici nastroje) nemluve o 30cm pravitku jako mec. Nejbezpecnejsi cinost je asi u pc i kdyz ne primo sem se taky zranil vetsinou kdyz sem k nemu bezel (fakt nekteri lide nedokazou vydrzet bez me pritomnosti u pc). Rek bych ze stejny pocet zraneni jak u pc je treba u Televize. takove testy sou na prd.
-
Zato nemužou hry ale lidi jejichž motorika je na bodu mrazu prostě jak by řekl náš učitel na tělocvik dřevěný jak poleno :D
fall:Blbost .Každýmu vyhovuje něco jinýho.
*2* -
Jo, jíst člověk musí. Ale hlavně amíci jsou odborníci v žraní. :)
-
Chtěl jsem napsat omyl, jíst musíš , jináč si tělo dělá zásoby atd. blablabla. Ale pak jsem si to uvědomil a vlastně máš pravdu. Je rozdíl mezi jíst a žrát. *12* *4*
-
Dodneska vzpominam na to jak me nasi vezli s narazenym ukazovackem na pohotovost po pokusu zajet rekordni cas na kole v Summer Games na moji staricky 486tce
-
a ešte v činžáku pri hraní napr. dlho do noci... To bude výjazdov polície pre rušenie nočného kľudu :D
-
Jako záleží na každým, jak se u hraní chová. Já znám třeba kamoša, který když hraje na svém PC - a to cokoliv, tak neustále kope nohama, má zatnuté zuby a pořád se natřásá jak pštros. Občas taky kopne do stolu. Holt mezi hráči existují také rapli *8*
-
Já bych řekl, že nejlíp se hubne, když se nežere. :)
-
Já to říkám furt..nejlepší se hubne venku s míčem.Američani hubnou doma,no..
-
A co teprv až bude kinect... Už to vidím - někdo bude hrát nějaký fotbalový simulátor, kopne a třískne nohou do skříně :).