Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Aliens: Colonial Marines. Na hru jsem se hrozně těšil a potom jen nevěřícně čuměl. Shodou okolností jsem tu hru znovu vyzkoušel na konci roku. Tehnický stav hry je _mnohem_ lepší a s menšími výhradami jsem ochoten hru považovat za průměrné FPS. Ale ta pachuť zůstává.

    • Jack1947

      Jsem to ani nedohrál nějak mě to omrzelo, pořád to samé nuda. Možná si to dám ted opatchované a funkční...

  • Row

    Ohledne DNF mi prijde ze je spis "modni" si do nej kopnout... nevim, ja od toho nic necekal a slusnou 6/10 jsem dostal.... 2x

    Jestli Sarka nehrala nic horsiho tak si muze gratulovat. Ja treba nedavno z nostalgie prosel znova Doom 3 a neco tak stupidniho, predvidatelnyho a frustrujicicho jsem dlouho nehral. :-/ Ale priznam bez muceni ze kdyz to tehdy vyslo tak jsem si to uzil, dneska je ten gamedesign ale katastrofa.

    • doom3 byl vzdycky spatnej, nejmenovat se to doom, tak to nikdo nehral

      • Jack1947

        To zase ne navíc právověrný fanoušci čekali akci a dostali polo horor. Jnže nepřátelé impové se docela podobali. Trochu jako DNF ale dneska si každý od flusne že...

    • Jack1947

      Tak ono stačí číst že ji tehdy ani neřekl nic DN3D, takže se nedivím že DNF bylo ještě horší ( možná čekala jinou hru) Pro mě to byl správný závan nostalgie včetně všeho co tam bylo dobrého byt ta verze z roku 1997 bny taky nebyla špatná mě to bavilo kéž by vyšel někdy druhej díl😎

  • KrPa

    DayZ

  • Mart9

    Z toho seznamu her má co říct pouze k Lost Via Domus a tam teda nesouhlasím s tím, že by to měla být nejhorší hra. Vyšla v době, kdy byli Lost hit, ten seriál jsem žral a hra mi v podstatě dala to, co sem chtěl. Když jste šli pralesem a kolem prolétl černý kouř, mělo to svou atmosféru. Takže ve výsledku ta hra byla spíš průměrná, než nejhorší.

    • Jack1947

      Podle mě to dost lidí nedohrálo a mě to přišlo celkem ok taky nechápu ten LOst ale každý má mantineli posunuté jinak 😉

  • Ono je to taky věkem, jako děcko jsem byl odvařenej z drtivé většiny her, byť to byla sebevětší blbost a když jsem dostal hru, bylo to pro mě jako Vánoce......málokterá hra mě dneska podobně zaujme, svůj podíl na tom ale rozhodně má i novodobý mor - streameři, youtubeři apod, díky kterým podobné kraviny vycházejí.

  • nightborne

    Těžko vzpomínat. Ale jeden klenot namátkou: Big Red Racing.

    Jako malej sem si to hrozně přál pod stromeček, pak to opravdu dostal, a byla to příšerná arciblitka. Což borec v obchodě musel nutně vědět, ale potřeboval to prodat, tak tenkrát rodičům popsal, jaká to je pecka. Za to zpětně fakt dík.

  • x_ander

    No třetí Gothic dát jako nejhorší hru je opravdu dost odvážné. Je pravda, že v době vydání do bylo dost zabugované a celkově to prostě na druhý díl nemohlo dosáhnout, ale pořád to bylo slušné RPG. A stejně tak Duke - o něm se rozhodně nedá říct, že to byla kvalitní hra, ale do nějakých sraček to mělo taky daleko. Ono po tom šíleném vývoji to ani líp dopadnout nemohlo. Spíš se divím, že Gearbox s Dukem něco nedělá - přece jen ten potenciál na parádní řežbu tam je, a pokud by to dopadlo jako oživení Shadow Warriorra, tak by to byl mazec.


    Každopádně ať přihodím i já svou trošku do mlýna, ty nejhorší hry si těžko vybavit, člověk je po chvíli vypne a zapomene. Ale nadhodím, co mi přišlo na mysl, třeba Homefront - ten jsem do konce dohrál (byl plná hra u Levelu), ale trpěl jsem u toho jak kůň celé 4 hodiny. Myslel jsem, že CoD je lobotomizace akčních her, ale Homefront to dotáhl ještě dál. Vybavuje se mi stealth mise, kde jsem sniperkou likvidoval nepřátele, ale přesně z místa a ve chvíli, kdy mi parťák řekl. Jakákoliv vlastní invence byl automaticky mission failed. I střílení na pouti mi přišlo zajímavější, než tohle.

    No a pak byly další faily, např. Delta Force Xtreme- Hrozně mě nebavil datadisk k prvnímu Sacred (oproti skvělé původní hře do byl jen koridor narvaný nepřáteli, a bylo hrozně únavné se tím prosekávat pořád dokola). Stejný problém měl Contract Jack, "datáč" NOLFa 2 - tak tupý koridor jsem snad nikdy neviděl.


    A divím se, že se tady neobjevila Daikatana. Do té se rádo kope, ale já ji vždycky obhajuju :)

    • TheGGG

      a já dohrál homefront dvakrát a bavilo mě to, nebylo to CoD, ale TOP FPS, lepší jak poslední doom...

      • Jack1947

        Homefront mě bavil i druhej díl.

  • Blue.Shark

    Říkám si, že mám buď hodně nevyhraněný vkus, štěstí při výběru nebo velkou trpělivost. Poslední hra, která mi zvedla mandle, byla Universe at War od Petroglyphu.

  • jindra.veliky

    nejhorsi bych vybrat nedokazal, ale z poslednich let je to spousta odpadu...Mafia 3, Fortnite, Fallout 4, Deus-ex 4, GR Wildlands, Watch dogs 2, AC Odyssey...

    • Veskoslav

      Poslední AC? A důvod Jidřišku nebo zase jenom trotliš jako obvykle a hru si ani nehrál...

      • jindra.veliky

        fyzika, odporna grafika, stereotyp a jednotvarnost misi, boje a gameplaye...mozna by se mi to libilo, kdybych si driv nezahral RDR2

        • Veskoslav

          Odporná grafika? AC? Jo...chápu...

  • Stronghold 3, Rollercoaster tycoon World

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit