Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz

    Gratulace všem českým vývojářům. Na to jak malá země jsme a jak neexistující je tu státní podpora (i když to je možná skoro pozitivum) mají čeští vývojáři fantastické výsledky. Jen mě osobně subjektivně mrzí, že hry pro mne (singleplayer, příběhové, ideálně RPG) u nás dělá takřka jen Warhorse (a snad Hangar13, pokud se povede remake Mafie).

  • Kdo vymýšlel konkurenci u factoria? To jste vybrali náhodně pár nesouvisejích her nebo jak ten seznam vznikl?

    • patrik-hajda

      Je to vysvětlené v úvodním textu: "Zároveň jsem u každé z nich vypíchl čtyři hry okupující podobné pozice pro srovnání."

    • Už jsem asi pochopil. Vzhledem k tomu, že to nepasuje u více her. Je to nejspíš myšleno jako hry s podobným počtem hráčů a pojem konkurence je tím pádem silně zavádějící. Konkurence by měla být hra, která cílí na stejnou skupinu hráčů a přetahuje se o jejich pozornost což ale není totéž jako hra s podbně velkou hráčskou základnou.

      Jinak u toho factoria a narážku na early access, tak ta hra už je v podstatě hotová, jen se upravuje UI a dodělávají high-res textury, případně tu a tam nějaká optimalizace, ale v jádru je to daleko odladěnější produkt, než kdejaké AAA hry ve verzi 1.0

      • Jo to už dává smysl. Já se u Army zarazil, že by podobná hra měla být Stellaris.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit