Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ty jsi Dotu viděl tak maximálně obrázek na netu....A ani jako trolling to nejde uznat, bo je to slabota.
  • Zopar vyhod si taktne opomenul, ako spravny PS funboy:
    - neplatis za online
    - cloud, comunity hub pre kazdu hru atd.
    - worshop podpora pre mody
    - kamosi nemaju len jednu hru ale rovno celu kniznicu mojich hier cez family sharing
    - kliknem a hram, ziadna diskoteka, hru hram skor ako v krabicke vdaka preloadom za nizsie ceny, kedze steam kluce ponuka mnozstvo predajcov
    - hry zdarma, free weekendy, early access
    - daleko najvyssia podpora hernej komunity napriec platformami, skupiny, fora , voice chat, reviews, mody, tagovanie
  • JohnyTheZik
    25,9 milionů aktivních hráčů se podle mě nedá označit jen za zažraný fanoušky. :D
  • ty nicis lidskej genofom... odstran se prosim
  • co se treba ucit na dote? mas hera a mackas jeden knoflik
  • fm nemusí být v zakladu špatna hra (tabulkovy manažer), problém je v tom že fotbal je strašne trapna hra
  • deridon
    ty jsi objektivní jak Hitler
  • -díky Steamu a jejich cenám mám od nich tolik her, že se k některým asi nikdy nedostanu, a tak mě ani nenapadne něco prodávat, pokud vím, že má některý s kámošů zájem o hru co hraju, počkám na slevu a koupím mu ji za pár babek jako dárek.
    -naprostá lež, kterou tu opakuješ už léta, Ne -steam nevyžaduje připojení každý týden.(tento rok jsem na notebooku hrál tři týdny ofline během dovolené)
    - hru stáhnu rychleji než se ty vrátíš z obchodáku, nebo ti dojde poštou.
    -placka je zbytečné DRM, protože jenom hučí, steam se ti stará o savy, aktualizace ............
    -cenu hry stanoví vydavatel, není pravda že jsou automaticky dražší, lžeš, nebo nesleduješ.
    -samozřejmě, Dark Souls je prvořadě konzolová hra, srovnávat komunity v tomto případě může jen provokatér jako ty.
    *8*
  • Pckčáři se tu chlubí úpadkem herní scény. Trololo. Ano, chlubte se Dotou 2 a podobnými sračkamii, které níčí normální hry.
  • Hnisavec
    -výhody STEAMU:
    zľavy na prenájom storočnej hry (imho zľavy sú i na konzoliach iba sa o tom nepíše tak často lebo 90% návštevnosti SK/CZ webov tvoria PCboti)

nevýhody STEAMU oproti konzoliam:
    - hru nevlastníte, nemôžte ju v prípade núdze predať, požičať kamošovi, len si prenajímate dáta
    - musíte byť online (minimálne raz za týždeň)
    - hru musíte sťahovať, nie to, že vložíte bluray a do minúty hráte
    - eurodolár, zbytočné DRM
    - nové hry drahšie ako fyzické krabičky na konzoliach
    - slabšia komunita oproti konzoliam, napr. Dark Souls
  • Jedna větší hovadina, než druhá.
  • Dík za informáciu, všetkých nás strašne trápi, čo chceš a na čo sa tešíš *7*
  • Čímž nechci tvrdit, že Dota je lepší, nebo horší než ostatní hry. To asi záleží na osobních preferencích. Ale nedá se jí upřít, že je "jiná".
  • Mně se líbí, jak data od Ars Technica přesně popisují Dotu.

"Každý" hru zkusil, protože je free a "všude" se o ní mluví. (celkový počet vlastníků)
    Drtivá většina běžných hráčů rychle přišla na to, že tohle není obyčejný hra, do které proniknete za 1-2 hodiny a hru opustila. (medián odehraných hodin)
    "Malá" skupinka fanoušků (větší než jakou má jakákoliv jiná hra na Steamu) zdolala do nebes rostoucí vstupní bariéru a hře naprosto propadla. (průměr a celkový počet odehraných hodin)

Shrnuto a podtrženo: Tam kde ostatní hry končí (stovky hodin max.), Dota začíná.
  • Hnisavec
    Prečo nemám rád STEAM a myslím si, že PC hranie je skôr waiting platforma? Lebo za posledných 5 rokov som sa naozaj tešil a chcel si zahrať iba pár hier v deň vydania, konkrétne: Dark Souls, GTA V, Last of US, Dark Souls 2 a všetky vyšli na PC oneskorene, nevyšli vôbec alebo vyšli po mesiacoch úplne do*rbané.....

A chcem hrať offline, i keď týždeň nie som online a chcem mať možnosť svoj majetok ďalej predať...
  • uzivatel1982
    FM není hra....to je home office:D
  • Inquisitor
    Já ho například hraju a to jsem "normální" hráč :)
    Taky podle toho co si představuješ pod pojmem normální hráč.
  • děkovat za fakt, že hry na PC nestojí 2 tisíce jako na konzolích můžeš hlavně piratebay!!!
  • no ale hraci her FM fakt nehrajou ten hrajou jen FM maniaci *3*
  • párkrát jsem viděl že lidi nemají rádi steam a to z důvodu, že je to always online drm, což se ale pořád některý lidem nepodařilo vyvrátit, přestože steam podporuje i offline mod pro lidi bez internetu (tedy, bez pravidelného internetu, protože alespoň jednou musíte být připojeni - k samotné aktivaci hry)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit