Nejkrásnější postavy v Baldur’s Gate III podle Games.cz
-
no, nejde o druchii, ale o drowov, a ti maju ciernu plet, vacsinou svetle vlasy a casto cervene oci. sem tam sa najde vynimka s fialovymi ocami :)
WH je nieco ine, ako Forgotten realms
-
Elfice 1 vypada jako technarka z nultych let, hobbitka a trpaslice 2 a 6 jsou pekne, ale zcela ignoruji typicke midgetovske rysy, vypadaji jako pekne lidske holky a druchii? Temni elfove zijici beze slunce nemohou mit tmavou plet, pokud by melo jit o pigment. Ten maji naopak rovnikove narody, zijici pod nelitostne prazicim sluncem. Muze jit o nejakou rizenou nekrotickou vadu, ale pak by hnili zaziva. V Warhammeru vubec nejsou druchii cerni, maji jen cerne vlasy a v Warcraftu jsou modrosedi, coz mi prijde v ramci moznosti jako nejlogictejsi volba - kuze je bez pigmentu natolik prusvitna, ze co vidime je barva krve v podkoznich vlasecnicich.
Paradoxne nejrealisticteji vypadajici valecnice je to, co je na uvodnim obrazku a co jsem posleze zjistil, ze ma byt muz. -
za mě půlelfka to vyhrála na plný čáře. a půlčík těsně nad trpaslíkem
-
Kdyby elfové žili dneska? Oni tady někdy byli?:)
-
Vaskuv Mark Zuckenberk jednoznacne vitezi na cele care.
-
Podobnost s autory je čistě náhodná.
-
Já ti nevím Pavle, jestli ten tiefling vypadá jako ty.
No co myslíte? - https://i.postimg.cc/33MtM9gt/pavel.jpg
😀 (jasný vítěz)
-
Parádní nápad a odlehčení! Klidně více takovýchto "blbůstek" 😉
P.S. z chlapů mi ani jeden není sympatický a tak jsem vybíral "nejmenší zlo" 😀
-
Navíc je fajn vidět pěkně udělaný postavy, než si zase já, jako obvykle, vytvořim nějakou zrůdnost.
-
Jako u půlelfa jsem se docela slušně zadusila smíchy.... A to už je co říct. Díky za zlepšení dne.. :D
* Chválím i zbytek článku!
-
Pointa je "because why the fuck not?" nebo hezky česky "proč k*rva ne?"
-
a pointa ????
-
Co tam hulite v ty redakci za dobroty? :)) uz jsem se dlouho tak nepobavil
-
Legenda se vraci.