Nejlepší postapo hry podle redakce Games.cz
-
takze postapo je kazda scifi hra v budoucnosti??
-
-
Tipl bych, že to bude označení pro hru, která se odehrává po nějakém druhu apokalypsy.
-
-
Takže třeba i Diablo :-)
-
-
-
metro, last of us, stalker...
ty jsou vážně dobré, no zbytek většinou braky a přepálené přestylizované edgy blbinky...
nejhorší postapa jsou ty madmaxoviny, kde všichni lidi navlíknou kožený hadry, pankáče a růžový zbraně a jezdí po poušti... brrrrrrrr
-
-
Metro Exodus mi Maxe připomělo takže na Rage2 přepálené postapo barvičky ti nevadí? 😛
-
-
rage je blbina a metro a max mají kompletně odlišný still... no tak žoku, dnes už jsem se hádal na jedné jiné diskuzi, na tvé blbiny nemám sílu
-
-
Ne ale hoodně to připomělo -poušt a oškubané staré hadry až mě to překvapilo no.
-
-
celá hra zdaleka není na poušti a oškubaný hadry možná jo, ale kompletně jiný styl, než u MM
-
-
Tak jasně Ruska a Austrálie to je úplně něco jiného ale princip podobnej byt teda Metro toho mělo více 🙂
-
-
-
-
-
-
Co novej ATOM? Nikdo nic?
-
-
Hyp hap ATOM, ne tady se to fakt moc nehraje ale myslím že článek to mělo.
-
-
ne, jenom ty, které se odehrávají po nějaké apokalypse 😉
-
Scrapland. To je moc zábavná post-apokalyptická hra :)
-
Fallout až pak další... ne vážně jednička je top ikdyž spousta lidí radši dvojku plnou humoru a několikrát rozsáhlejší, tak mě se líbila ta "temnota" jedničky. Tactics byla příjemná odbočka za žoldáka bratrstva. Pak New Vegas a pak nic.
Další nej postapo je Half Life 2 vy trubky. Sakra možná je i nad Falloutem. :D Kde je sakra trojka?!??
A docela se těšim na Frostpunk.
-
Škoda, že Šílenej Max, nemá nejlepší hru 😁
-
Fallouty jsem si užil všechny až na 4ku, Metra super, Nier parádní, Rage a Mad Max mně bavili ale Stalker je moje srdcovka i když je to jen oblast (zóna) je pro mně nejlepší a poslední metro mi to připomnělo. Myslím že nukleární katastrofa je nejlepší, zombíci nejsou můj šálek kávy.