Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatim je to v SWTOR 2:1 :) v zatim kazdem cinematic vyhral zaporak a ne hodnej :) taky uz to nekoho porad unavuje jak vyhrava dobro *7*
  • k čemu je dobrý HD na youtube, když ten server je tak vytíženej, že i 320p musím načítat přes minutu. A podotýkám, že internet mám 20Mb+, takže netem to není. Navíc tam jsou v poslední době i ty otravný reklamy.

PS neříkám že vždycky, ale je to skoro pokaždé když se chcu na nějaký video kouknout
  • hlasujme za YOUTUBE videa na tiscali !!!! sam si kazde video radsej najdem na youtube, ako to pozerat tu na tiscali v slabej kvalite a pomalom streame !!! hrozne pomalom a bez HD !!!!! urobte anketu a stavim sa, ze vsetci si to budu zelat, vsak to pouziva hadam kazdy herny server!!!!!
  • trailer na hitmana se vubec nepovedl a doufam ze podobne šlápnutí vedle nebude i samotná hra.
  • Akorát by mi nevadilo, kdyby ten v tom klobouku chcípl už v tom traileru. By taky mohli jednou vymyslet nějaký originální charakter. *7*
  • Právě protože asi mají osobní zkušenost a pak narychlo dávali dohromady to, co vidíme dneska.
  • No to doufam teda - druhe a zatim jedine video jsem si pustil Tomb Raidera a ten ma PC mezi platformama, tak jsem se trochu lek. *4*
  • Hej jako SW: OR největší nářez !!! Skoro jak film, jestli to bude takovýhle mazec co ukazuje video budu si muset udělat v obývaku suchý záchod. *1*
  • jako kdybys nevěděl jak to je. Nejdřív konzole pak PC o půl roku později.
  • Muze mi nekdo zdelit proc na konci ukazky assassin´s creed neni v platformach i PC? Doufam ze se s pc verzi normalne pocita? To bych byl pekne na...
  • Za sebe musim rici Assassins Creed...pro mne nejlepsi trailer za dlouhou dobu. Ale nervete na me, je to jenom muj nazor.:D
  • vasekveselej
    Paráda, díky moc :)
  • za mě saint row!!!!!!!!!!!!!!
  • zo všetkých by som osobne vytiahol ako top trailer na Prey 2. Ten mi proste sadol :)
  • To mažou i z vašeho kanálu? Pokud ta videa dáte jako neuvedená, tak si myslím, že nic nehrozí. Jinak bych totiž měl už asi ban nejen na youtube. Nějaká ČR je jim s prominutím u p*dele a nikdo to tady kontrolovat nebude.
  • Irisis
    čím to je, že se někomu ta reklama nezobrazuje? Několikrát jsem se o tom bavil s přáteli a pravděpobodně to má co dělat s providerem - třeba ve škole nebo na wifi reklama neni, naopak u kyslíků nebo UPC se ukazuje.
  • ales.smutny
    Je to jednoduché, z Youtube často videa mizí kvůli právům. Stalo se nám to už několikrát (naposledy 2x u Hitmana) a mít článek, u nějž kecáte o videu, jež bylo kvůli nároku "majitele" staženo vypadá podivně :)
  • Kuli reklamam z youtube rekl bych, ale je to skoda. Jak pises, youtube nabizi mnohonasobne kvalitnejsi sluzby.
  • smejki
    Ten zmatek v Saints Row jsem teda vůbec nepochopil... ale možná jsem už jen moc unavený *5*
  • ja by som sa len chcel spytat, preco do pekla na tiscali nepouzivaju video z you tube, ked su tam tie videa v HD kvalite

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit