Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

    No hra jako taková nemá konkurenci,  třeba včera sem plnil quest s Hermanem a popravou.  Po skončení popravy se všechny NPC seberou a jdou dělat to co předtím,  jako v životě.  Nikam se neteleportujou,  normálně dvou zpátky lesem. 

    Nebo me Racek řekne ze bude čekat na Talmberku,  s zachvilu šedá na koně a už tam jede,  to je paráda chování NPC. 

    Celkové je hra super az na technické stav,  ten nebude top nikdy

    • Duncan66

      Me na tom mrzi, ze postavy jako Tereza, farar a nektere dalsi, se kterymi ma hlavni hrdina vyznamne vztahy se po splneni questu chovaji az moc netecne a zmuzou se na 3 otrepane hlasky, jako by prosli ztratou pameti atp. Bud meli ten scenar udelat tak, ze ty postavy zmizi z mapy a nebo tam dat mnohem vice hlasek a treba i nejakou interakci, abych mohl Terezu vzit na prochazku atp., s fararem zajit na pivko, s Ptackem na lov, ci do bordelu atp. Urcite by to nebylo nic sloziteho to dodelat a pusobilo by to velice realne a silne by to umocnilo dojem ze hry. Mi to dost vadilo a pusobilo to na me jako bug, kdyz jsem zajel za fararem po tom vsem, co jsme prozili a on jako NPC mel jen par slov jak me odbit, jako by jsme byli jen formalni znami atp. Na to, jak si s nekterymi vecmi dali zalezet, tak tady to podle me silne odbyli. Asi uz nebyl cas ani penize a je to velka skoda.

    • Na druhou strany ta NPC bez problémů běhají do zdí, zasekávají se o malé kamení, pár se mi jich dostalo kdo ví jak na střechy baráků. Zase tak vychytané to nemají.

      • Lukass

        Tak popravde za 90 hodin sem tehle problem co pises nemel. 

        Ja mam spis problem s doskakovanim textur a po Ratajich me chodi jenom hlavy bez postav. 

        • Duncan66

          Jsem na tom stejne. Taky v podstate zadne bugy a silenosti. Jen jednou jsem se s konem vznesl do nebe, kdyz jsem si naivne myslel, ze projedu nejake krovi se stromy a zasekl jsem se tam.  

          Doskakovani textur mi blblo hlavne kdyz jsem mel nejrychlejsiho kone udelaneho na co nejvetsi rychlost a prijel jsem do mesta. Kdyz jsem jezdil s nejakym pomalym, tak textury stacily naskakovat vcas a mimo mesta jsem nemel vetsi problem ani pri rychle jizde.

  • nedávno mi kixl notebook, takže jsem si pořídil nový počítač s RTX 2080 a Kingdom Come mám právě rozehrané. Grafárna se na max detaily ani nezapotí, a grafika hry je krásná. KC je v poho hra. Začátky trochu frustrující, ale míň než třeba Elex, kde byl začátek taky celkem brutal hardcore.

  • Takže vlastně dostanu levně rozbitou věc a za svoje peníze si jí nechám opravit. To mě připomíná praktiky nejmenované společnosti co prodává ojetá auta se třemi stejnými písmenky v názvu :)

    • Duncan66

      Co je to za blabol? DLCka pridavaji obsah, ale i zakladni hra samozrejme dostala posledni patch.

    • KronosDeret

      jako ona ta základní hra je opatchovaná, ale tedy spíš ALE samozřejmě je tam stále spousta chyb který vychytat všechny by ještě trvalo roky, poslední patch ještě zvýšil obtížnost soubojů a proti víc jak dvěma není nárok, ale to je vedlejší, tedy spíš je to jako koupit si podvozek s kolama,motorem a volantem a doplatit si zbytek auta po koupi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit