Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Haha. To je pravda, že když je postava ve hře hezká holka, tak za to má nějaké plusové body 😍

• Jako neříkám, že ta postava byla nějak nepromakaná. Ale nemám celkově moc rád classu typu bard. Co si pamatuju bylo, že když jsem to hrál mladší, tak jsem si ji bral do party jenom abych ji sundal oblečení a mohl se kochat 😎 Jak si dřív člověk dokázal užít ty polygony...

• Butters

Když o tom přemejšlim... Minsc vlastně taky no :D

• Butters

Tak jasně, myslel jsem to spíš jako vtip... když jsme u toho Tandi v obou dílech a Myron ve dvojce mi otravný přišli... ikdyž dobře napsaný s tim souhlasim.

• Derp_1337

True story. Kaidan byl nudný, zatímco Ashley místy dost otravná.

• Derp_1337

Haha, jn. Pamatuji si, že jsem někde viděl nějakou statistiku rozhodnutí z Mass Effect 1 a Kaidena nechalo umřít přes 90% hráčů. 😂

• Derp_1337

Tak já ty církevní žvásty bral jako její přetvářku. Taková snaha vypadat jako hluboce věřící, ale moc jí to nešlo. Bylo zábavné sledovat, jak občas zapomněla na víru a na povrch se dostalo její "pravé já".

• Zdá se mi, že Kaidan a Ashley je z bláta do louže :D

• Maxianimal

TOP3 :D Proti gustu. Ale strašně nesympatická postava.

• Top 3 postavy? No je to subjektivní, ale mě přišla tak strašně blbá a otravná, možná to dělal i ten hlas. Jako vim, že když jsem to hrál poprvé tak si nepamatuju, že by mě nějak rozčilovala. Ale teď při posledním hraní mě ty její bláboly o makerovi a trapný příběhy dost vytáčeli.

• kkING

Kaidan Alenko z Mass Effectu ... musel jsem opakovat celou posledni cast, aby Ashley prezila a Kaidan odesel do vecnych lovist. Navic pred tim a i potom jsem byl hrou nucen se tvarit, jak mi na nem zalezelo a jaky to byl pritel, ... 

• Derp_1337

Lelliana z DA:O? LOL

Na Morrigan teda neměla, ale zase to nemůžeš přehánět a tvrdit, že byla otravná. U mě osobně patřila mezi mé top3 postavy.

• Derp_1337

Taky si myslím, že Kreia byla jedna z nejlepších postav vůbec.

Ale chápu, že nováčkům, co moc dobře neznají SW univerzum a hraje svoji první SW hru, ta postava mohla připadat divná. Asi ti lidé čekali další typické RPG ve stylu Divinity Original Sin 1 , kde hlavní hrdina a postavy okolo jsou super klaďasové, kteří bojují proti generickému zlu, které chce zničit svět. Holt, KOTOR2 prostě není taková další generická hra.

• Derp_1337

To, že ve Fallout 1 a 2 byla chabá umělá inteligence a občas ti spoluhráči lezli do rány, tak to nutně neznamená, že ty postavy samo o sobě byly otravné 😉

Právě že naopak, ty postavy z Falloutu byly většinou super. Dobré hlášky, atd.

• Magister_Peditum

Myslíš patrně nejlepší postavu ze všech SW her, Kreiu? 

• Bastilla (částečně i ubrečenej Carth) z kotoru, Leliana z DA:Origins, Roman z GTA IV, Leah a Azmodan (kterej nepřestane říkat jak vás úplně zníčí každejch 5 minut - velice otravné) z Diabla 3, všechny postavy z Need for speed 2015 (ani jsem to kvůli tomu nedohrál), hlavní hrdina a jeho přítelkyně (ta hlavně) z Days gone, Dutch z RDR 2, Freya v GOW, Alvin ve Witcher 1, Iorveth ve Witcher 2 (tady asi nepotěším jeho fandy), Yennefer ve Witcher 3, Ashley v Mass Effectu, Solas v DA: Inquisition

• medveddd

Jsem naprosto paf, že jsi už druhý komentující, koho Niko štval. Pro mě je to možná jeden z top 5 herních protagonistů. Naprostej badass, kterej ale nemá potřebu nikomu to dokazovat!

Co ti na něm vadilo? :)

• martinbucek

este som zabudol..... najotravnejsie postavy su bezpochyby ti pseudo herci z remakovaneho need for speed, co furt otravovali telefonatmi

• orgic

Za mě je nejhorší postava Nico z GTA IV a pak ty vedlejší postavy, který pořád otravovaly po telefoně.

A Studentskou pečeť mám rád :)

• exmaxx

Vidis, Nico mi zrovna sednul. Naopak mi nesedl protagonista ze San Andreas, ktery mi prisel jako primitivni hloupy grazlik, ktery jen dela, co mu reknou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit