Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trunk

    Nema smysl s vama debatovat. Lidi co ty hry nehraji, tak nepoznaji ty male rozdily, ktere v optimalnim pripade tu hru zlepsi. U Fify se to letos sice nepovedlo, ale konkretne sportovni hry pro vas typ hejtru budou furt vypadat stejne. 

    Jinak ja teda nevim co delas, ale ea play pro mas za 100 ecek a muzes hrat celej rok vsechny hry. Coz je temer zadara.

  • Derp_1337

    To je problém konzolí vs PC.

    PC hrajou pořád jeden a ten samí ročník a akurát stáhnou mod s nejnovější soupiskou hráčů. Zatímco konzolisti utrácejí 60$ každý rok za prakticky ten stejný fotbal akurát tam mají nejnovější soupisku hráčů.

  • sugyn

    Ne no, normalni clovek nemuze pochopit jak nekdo kazdy rok vyhodi 70eur za novou soupisku.

  • trunk

    A co si mas jako koupit, kdyz chces hrat aktualni fotbal? EFootball je nehratelnej a zadna alternativa neni. Myslim, ze nikdo nechce behat se sestavama z roku 2020. To, ale lidi jako ty nemuzou pochopit.

  • No právě. Je to fotbal stejný jako byl ten před rokem nebo dvěma (změn kromě soupisek minimum) a stejně se to prodává ve velkém za velké peníze. Spousta jiných her by takhle malé změny řešila DLC za pár korun nebo dokonce bezplatným updatem. A hratelné je to samozřejmě i bez toho.

    Druhá věc je, že nejde jen o fotbal, ale podobné recykláty lidi kupují ve velkém i v jiných žánrech. Naštěstí existují vývojáři, co dodávají zajímavější kousky (i když jim to většinou trvá věky) nebo ti malí nezávislí (u kterých zase není spoleh na vizuální stránku).

  • Its football bro

  • MalyZeli

    To je strasne smutne. Tohle nikdy nepochopim, porad to same kazdej rok. Dokonce i horsi nez predesle verze. Pak se nemuzeme divit ze EA a vseci ostatni nemaji zajem delat kvalitni hry, ale znovu a znovu vydavat stejne srajdy, lidi po tom stejne skocej. Ostuda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit