Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady zase někdo pohádkaří. Jediné náhodně generované je tam krajina, když někam jdeš v fps a potvory/loot, jinak města a dugeony jsou napevno. To, že náhodná generace potvor a lootu může fungovat skvěle, ukázalo legendární Diablo. Jinak customizace skillů/statů a vůbec možnosti jako craft itemů a kouzel, proti tomu je UU jen odvárek. DF je v tomhle pořád na špici.
  • Arena nepredstavovala realne uzemi. Po vylezeni z mesta bylo jen nekonecne nahodne uzemi a neslo nikdy dojit do jineho mesta na mape. Po urcitem case se ani neslo vratit zpet do vychoziho mesta jinak nez fast travelem.
  • nej hra
  • Arena byla podstatne vetsi...nejakych 6M km2
  • presne tak...me navnadili na morroblivion, skywind a nevim co jeste...je naky uz plne a vklidu hratelny se vsim vsady ? jezis to uz je let....
  • nedavny, trojhodinovy rozhovor s Julianom Lefayom (aj o Daggerfalle)
    https://www.youtube.com/watch?v=IGLGi5RK8V8
  • Větší amatér než Bethesda nikdo být nemůže, to je zcela vyloučeno.
  • Ruzne predelavani TES her amaterskymi nadsenci je takova nemoc co se tahne velmi dlouhou dobu a pak zmizi a zustane jen vzpominka.
  • zkoušel jsem to hrát v době kdy to vyšlo, a nudilo mě to. Nemám tyto procedurálně generované věci rád. Je sice hezké chlubit se obří rozlohou, ale co z toho, když 99.999% té rozlohy je repetitivní generická nuda. Náhodně generované stromy, náhodně generované domy, náhodně generované NPC, které jsou jak panáci bez duše.
    Sedí mi jiný typ RPG, viz z té doby třeba Ultimy Underworld, což je přesný opak. Svět i příběh jsou do nejmenšího detailu promyšleny, loot v truhlách je umístě poctivě ručně. Procedurální generování je synonymem nudy. Typické je pro to sandboxy. Sandboxy nemám rád, protože jsou to vývojářsky líne hry.
  • Ta velikost je ale nad limitu Unity enginu ne?
  • To bylo na Felixe. :-)
  • To je ještě dobrý. Já zírám na těch třiadvacet let od Arény. Score číslo pět, na obálce Alien Breed. Heh, skoro čtvrt století.
  • Daggerfall mám ze série nejradši, takže jen doufám, že to do konce mého života dodělají a stihnu si to zahrát. :D
  • Unity je pre amatérov, horší už je len gamemaker. Skutočný chlap to kuje v cryengine.
  • 6 let od Skyrimu? Začínám si připadat starý *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit