Přejít na výpis diskuzí
Největší změna v historii Hearthstone přinese rotaci edic
3.2.2016 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
za dvoch podmienok s týmto nebudem mať žiadny problém a to za 1. že budem mať oddelené decky ny wild a standard a teda až budem chcieť zmeniť mód nebudem musieť rozoberať a znova balíčky.
a po 2. že budú nejaké odmeny aj za hranie wild modu podobne ako je to pri ranked play netvrdím, že musia spraviť aj ranked play ale mohlo by byť, napríklad že za 50 víťazstiev v daný mesiac dostanente nejakú rare kartu alebo 1 free balíček alebo niečo podobné. -
Tvá poslední věta by měla být vyryta přinejmenším do zlata v lepším případě žhavým drátem do všech ubrekánků na zdejších i jiných fórech.
"Nezaplatil jsem nic a většinou jsem se dobře bavil, takže poklona Blizzardu." -
Co si jako ku*wa myslis? Hrajes triple-A MP hru zadarmo. Do hry si neinvestoval nic ani cas ani $$$ a co tedy cekas? Ze potkas lidi co to hrajou od bety a porazis je? No obcas se ti to i muze povest ale kdyby to melo byt pravidlem tak je ta hra sakra spatna. A prave protoze ze neni tak logicky musis prohravat.
-
Clanek na games sem necet tak nevim jestli maji spatny preklad nebo si to jen spatne pochopil doporucuji orginalni post Blizzardu v anglictine tam je vse zcela zrejme, games.cz obecne nepovazuji za dobry zdroj.
Naxx ti nezmizi budes ho moct hrat ve wild formatu a dokonce tem kteri Naxx jeste nemaji prijde vhod ze vsechny karty z adventures ktere nejsou ve standartu tak pujdou craftit za dusty coz doted neslo. -
Já se to chystal zrovna začít zase hrát ale na mobilu. Jestli mi zmizí naxx nad jehož koupí jsem se dlouho rozmýšlel tak už se nevrátím. Neplánuju se nechat dojit 3x za rok abych držel krok a mohl vůbec hrát.
-
Pro me jako causala hrajiciho pravidelne pro zabavu asi rok je to potvrzeni konce jen, skoncil jsem v prosinci a odmazal z disku o vikendu...
Standart - Nax je jedno z nej dlc co bylo, karty znej jsou must have a byly vsude a vznikly i zabavne decky pro lidi jako ja jako je deathrattle priest atak. Loatheb, Sledge...super. GvG me take bavily i kdyz mechove jsou out, jedno aggro sem mel vzdy po ruce. Nove dlc je na ceste, jeste jsem nestacil zvyknout si na LoE. Kdyz to vydavaji tak rychle urco si susit safety stock nakych 3 000 goldu nebudu a nesusil nikdy. Je to nevyhoda oproti platicim. A kdyz vyjde nove dlc hned druhy den to na vas lita odevsad je vam jasne ze lide si to prevazne okamzite kupuji.
Wild - jestli to nebude pod kontrolou casem vzniknou opet Grim patroni apod, a bude se prohravat vesele. Je to handikap/nevyhoda, ano da se vklidu vyhravat nad boomem, ale je to nevyhoda proste, a pokud je zapas vyrovnany tak tohle ho ovlivni proste.
Novacci ? jsou na to mnejhur, nepoznaji skvely Nax a budou si muset posetrit par tisic goldu nebo euro na nove dlc a ve Wildu to stejne akorat plus nax,gvg...
Jestli jsem to pochopil tedy spravne. Pokazde kdyz blizz neco vyda nebo vykouma musime sklopit usi a vesel slapat brazdu...Nic pro me. Radeji singel s obsahem otevrenym a celym pro me zakoupenym jen jednou. Po Draky to byla super zabava...Uzil sem si to na max, nelituju ani minutky. Ale stacilo. -
No standart a tyhle veci mi je celkem jedno, ale doufám že sem jednu větu v články jen špatně pochopil. Tedy doufám že jen zabrání karty z Naxxu hrát, ale že samotný naxramas jako solo adventure člověku zůstane. Protože mi příde docela nefér pokud zaplatíte za expanzi tak že vám ji seberou. Jako nevím jak odebrání solo adventure ovlivní hraní Standartu, ale pokud to udělají a Naxx opravdu odstraní (nemyslím karty jako takové ty ať si klidně vemou) tak s HS opravdu nadobro končím a jdu radši někam jinam díky Blizzarde.
-
Dobrý, takže všichni začnou hrát humusáckýho druida a jeho nechutný kombo Force of Nature a Savage Roar :)
-
Já to hraju sporadicky, ale hodně záleží v jakém čase to člověk hraje. Většinou jsou plně vybavení šílenci už na 20 ranku. Zkusím tři a pokud pořád nabušenci tak to vypnu, jelikož šance je velmi malá, protože 10 legendárek se prostě nezbavím, ale pak je den a hodina kdy vyletím k 10 lvl. *1* Nekoupil jsem nic jen mám většinu Naxx, který mi bude k prdu a soustředil jsem se na mech decky, které mi budou k prdu, protože pujdou použít zase jen proti totálně nabušeným deckům. *1* Stalo se mi to stejné, jako u M&M duels of champion a to že vyřadili zrovna ty karty co mám. *1*
Jinak to byla zábava, až poslední měsíce se nedalo ani na ranku 20.
Nezaplatil jsem nic a většinou jsem se dobře bavil, takže poklona Blizzardu. -
Ja jsem nadmiru spokojen,vyzdycky jsem kupoval standardni balicky,na rozsireni jsem si netroufl pac bych mel par karet ktery by bylo samy o sobe k prdu,takze mam temer kompletní standard a tim padem jsem za vodou:)) a vsechno jsem koupil za goldy samozrejme,pro me rozhodne vyhra,pac hra bude o dost lip vybalancovana a na obcasne silenosti a uchylarny mame prece Tavernu no ni??
-
Na steamu vyšel vesmírný ekvivalent hearthstone: star crusade pro zájemce.
-
Jasně, a MTG to tak má taky takovejch let a furt to je jedna z nejpopulárnějších karetních her na světě...
-
Vyrovnat by se nemusel. Pokud to hraješ dlouho, máš spoustu zkušeností a jsi schopnější balík postavit funkčně. Tím pádem budeš mít vždy navrch. Já hraju asi 3 měsíce a ne nijak aktivně. Baví mi to. Hrál jsem MTG, takže tohle jde tak nějak samo. Ale někam se dostat a něco uhrát je fakt oser. Balíky plný legendárek nebo neustále dokola hrát proti těm samejm balíkům je taky otrava. Ze standardu mám radost. Nedal jsem do hry ani korunu a vše si vyhrál za goldy a koupil si celé první dobrodružství - za goldy. Přijdu tedy jen o čas, strávený u hry - ale bavil jsem se u toho. V rankedu prostě nemám nad level 18 šanci.
-
Hraju ranked od zacatku, nasbiral jsem spostu karet a mohu si postavit takrka jakykoliv balicek do hry jsem investoval spousty casu(nebo penez) a najednou proti mne nekdo kdo to hraje tejden a ma stejne karty jako ja.... KONCIM *3* jako ja nechapu proc nekdo u jakekoliv online MP hry ocekava, ze kdyz zacne hrat proti lidem co ji hrajou roky tak se jim svou vybavou MUSI HNED VYROVNAT????
-
Mě to přijde jako dobrý krok, s tim že bych zavedl to zpětný vydávání klíčových karet a později i více formátů s primárním Standardem. Prostě bych se nechal inspirovat Magic The Gathering. Systém jim funguje a člověk si může zahrát turnaj od Vintage (Wild) po Standard. Pokud je dost hráčů, tak by v tom přeci neměl být problém. A karetní hry budou vždy částečně P2W, dokud si karty člověk musí kupovat.
-
Postav si balik, kde neni potreba legandarky... je jich pomerne dost. Face hunter, Flamewaker mage... s tím se dá hrát slušně.
tenkrát býval i grimm patron warrior... myslím že jediný důvod proč to Blizz nerfnul bylo, že to byl balík schony dostat se do legend a přitom byl nesmírně levný, takže ho mohl hrát prakticky kdokoliv... to však neznamenám že to byl na hraní lehký balík *1* -
To sice ano, ale jak i sám v článku píšeš, e-sport a progameři se budou primárně zaměřovat na standart( Což je dobře protože turnaje sleduju rád a teď se to bude aspoň trošku měnit) z čehož vyplývá že decky které budou na netu budou taky primárně na standart a na wildu bude daleko težší něco vymyslet, jelikož to nebudou čité kopírky a nebude jich moc.
PS.: Grimm patron warr byl super :D -
Podle mě se o to nezajímali ani do teď, když jsou schopni vydat karty jako Dr.Boom, Grim Patron a hlavně Emperor Thaurissan. Karta, která defakto umožňuje všechny komba a která by dle mě neměla existovat...
-
Zacinam hrat se zakladnima kartama. Hraju ranked, mirne postupuju nahoru a najednou jsou proti mne lidi s balikama plnych legendarek. Koncim
-
Wow 5 let? Tak to si fakt frajer. Ja ho hram sice od release ale u nas to bohuzial bolo v roku 2014 tak ti naozaj zavidim tie roky predtym;D